Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,190

rumelian

Kamp III
Yer
istanbul
http://www.aronline.co.uk/adverts/rangerover_04.jpg
http://www.aronline.co.uk/adverts/rangerover_03.jpg
http://www.aronline.co.uk/adverts/rangerover_02.jpg
http://www.aronline.co.uk/adverts/rangerover_01.jpg

Etiketler
Ynt: Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları

eklenti olarak koymadım çünkü gerçekten büyük boy resmler. indirip pc de küçültmek lazım. hem belki afiş olarak saklamak isteyen çıkar.. linklere tıklayınca açılıyor.

Şu kasanın asaletini başka bir modelde yakalayamadı RR bence, birde L322 var benim için özellikle Sport serisi çıktıktan sonra ;)

p38 kasa eski kasa ama bu kasa klasik.. al 20 sene sonrada bin. kimse yadırgamaz.. ama ben incelediğim bir iki araçta diz mesafelerini çok dar buldum.

RRC benim de daima ilgimi çekmiş bir araç. azıcık daha param olsaydı belki de Discovery'nin yanına bir de abisini ekleyebilirdim :smiley:

fotolar için teşekkür ederim.

Nefis.. Teşekkürler Rumelian/Cem Bey. 04.jpg'yi masaüstüne koydum bile :smiley:

rica ederim. umarım bende resimdekinin gerçeğini otoparka koyabilirim bir gün.. ;)

Walla benimkisi bir aşk haline dönüştü.
Durun bakalım ne olucak bu işin sonu....
:smiley:

afişler için çok teşekkürler...birkaçını bastırıp eve asacağım

daha önce bu afişlerin küçüklerini bulup print-out larını çalışma masamın yanına asmıştım.. şimdi büyükleriyle yer değiştirebileceğim.. paylaşımınız için teşekkürler.. ek olarak aracımla ilk defa uzun yola çıktım ve sürüş keyfinin doyumsuz olduğunu söyleyebilirim... önceleri yaptığım tüm gezilerin aslında biryerlere yetişmekten ibaret oduğunu, gerçek yolculuk keyfinin ne olduğunu bu klasik araç sayesinde keşfettim.. şehir içi yakıt tüketiminin aksine 100 km de yaklaşık 15.5lt gibi gaz tüketimi ise çok uygun bir miktardı bence..
selamlar..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39199.msg394822#msg394822

Arkadaşlar daha önce de açmış olduğum konunun linkini tekrar veriyorum. Nedense pek ilgi görmemişti. Oysa gerek range rover almadan önceki süreçte ve gerekse hayalimdeki RRC'ye sahip olduktan sonra da çok faydalandığım bir site. Range Rover'ın (ve toplu kataloglarda series araçlar da var) ilk çıktığı tarihten üretiminin son bulduğu tarihe kadar tüm broşürleri bu adreste mevcut.

MC' Alıntı:
Şu kasanın asaletini başka bir modelde yakalayamadı RR bence, birde L322 var benim için özellikle Sport serisi çıktıktan sonra ;)
Bence de haklısınız. Classic adı üstünde gerçek bir klasik. İlk üretiminden bu yana tam 40 yıl geçmesine rağmen insanın gözünde demode ve eski görünmüyor. L 322 ve Sport'a baktığınızda zaten classic ile bir çok benzerlik bulacaksınız (özellikle boyut açısından sport ile classic hemen hemen aynı boyda). Malesef 1995 yılında tam da softdash (discovery dashboard'lu) classicleri çıkarmışken bence devam etmeleri gerekirdi. Gerçekten de P 38 çok gereksiz bir araç oldu. Günümüzde bile classic kasa modernleştirilmiş iç tasarım ve yeni teknolojilerle üretilse (traction control vs) bence hala alıcı bulur.

rumelian' Alıntı:
rica ederim. umarım bende resimdekinin gerçeğini otoparka koyabilirim bir gün.. ;)
Umarım bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Benim de aynı isteği gerçekleştirmem epey uzun bir zaman aldı.

çocukken klasik bişey görünce ıyyyyy derdim
şimdi 30 oldum ve Range rover classic görünce vauv diyorum
afişler için teşekkürler......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,018
Kayıtlı Üye Sayımız
166,764
Kaydolan Son Üyemiz
MuratBurakMetin59

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR