Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhanerciyes68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,674

gokhanerciyes68

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

23 Aralık Çarşamba akşamı 19:30 dan itibaren Daytona Cafe'de olacağız.

Serbest stil yemek-içki-müzik tarzında olacak buluşmamızın amacı daha önce RA'lara katılmış arkadaşları bir araya getirmek ve yeni katılmak isteyenlere de kısa bilgilendirmeler yapabilmektir.

- Saat 21:00 gibi geçmiş RA'lardan derlenen kısa bir klip izleyeceğiz.

- Ardından RA ile ilgili 2010 takvimi aktarılacaktır.

Çarşamba akşamı görüşmek üzere, herkesi bekleriz.

RA Ekibi

Not : Daha önceki RA'larda çekilmiş tüm fotoğraf ve videoları RE tarafından DVD'ye çekilerek getirilecek.

Daytona Cafe, Kuruçeşme-İstanbul
http://www.daytonacafe.com.tr/iletisim.php

RA aktiviteleri için genel bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız;

http://www.ruzgaresmez.com/

Görüşmek Üzere

Gökhan Erciyeş

--------------------------------------------------------------------------------

Yine genel bir bilgilendirme olarak;
Şimdiye kadar yapılmış Ralli Alıştırmaları (RA), tarih ve parkur bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Ralli Alıştırmaları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi; www.ruzgaresmez.com adresinden de edinebilirsiniz.

RA 1, 22-23 Eylül 2007, Bolu Aladağlar, çadır konaklamalı.
RA 2, 24-25 Mayıs 2008, Keltepe ve Yalakdere arası dağlık bölge, pansiyon konaklamalı, Zeytincegezi İznik Şerefiye Köyü.
RA 3, 21-22 Haziran 2008, Keltepe Yaylası, çadır konaklamalı
RA 4, 9-10 Ağustos 2008, Kartepe Pamukova Yalakdere, Konaklama Karaaslan Kamping. Rotalar 160+90 km.
RA 5, 27-28 Eylül 2008, Eğreltidüzü, Keltepe, Altıoluk, Soğucak, Kaymakamsuyu, İnönü Ercüve Kayaüstü, Konaklama Karaaslan Kamping. Rotalar 160+50 km.
RA 6, 18-19 Ekim 2008, Yuvacık, Menekşe, Uşakdere, Aliç, İnönü ve Kayaüstü Yaylaları, Konaklama Karaaslan Kamping. Rotalar 130+50 km.
RA 7, 15-16 Kasım 2008, Yuvacık, Kayaüstü, Namlıtepe, Yaprakçukuru parkurları ve İnönü Yaylası, Konaklama Karaaslan Kamping
RA Kar, 21-22 Şubat 2009 Delmece Yaylası. Eğlence makara geyik. Sonuç; motorlar ve eşyalar kar sebebiyle yaylada mahsur kalmıştır. Rotalar hepi topu 800 metredir.
RA 8, 4-5 Nisan 2009, Yuvacık, Kartepe ve İnönü Yaylası. Karaaslan Kamping Konaklamalı. Rotalar 140+250 km.
RA 9, 13-14 Haziran 2009, İnönü Yaylası Çadır Konaklamalı.
RA 10 (RA Teknik), 25-26 Temmuz 2009, Ovacık köyü Ağva arası bölge, Çadır Konaklamalı, RA Teknik!. Rotalar 120+60 km.
RA 11, 5-6 Eylül 2009, Ovacık köyü Ağva arası bölge, Çadır Konaklamalı. Rotalar 120+120 km.
RA 12, 10-11 Ekim 2009, Ovacık köyü Ağva arası bölge, Çadır Konaklamalı. Rotalar 170+170 km.
RA 13, 7-8 Kasım 2009, Yuvacık Barajı/Kartepe/İnönü Yaylası, Karaaslan Kamping Konaklamalı. Rotalar 160+160km.
RA 14, The Extreem, 12-13 Aralık 2009, (Sadece tecrübeli RA katılımcıları için), Kemerburgaz ve Çiftalan bölgesi, çadır konaklamalı.

Gökhan

Etiketler

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009

Merhaba mrtvural,

Sizde XL200 var diye biliyorum, bu tür aktivitelere başlamak için birebir. Lütfen iletişim içinde olalım.

Biraz daha fotoğraf belki iştah kabartabilir

Görüşmek Üzere

kuroscu' Alıntı:
bana hiç yabancı gelmeyen görüntüler sanki bende içindeyim bu enduronun

Kurosçu selam, seninle zaten çiftalandan tanışıyoruz.

Ralli alıştırmaları olarak yapmak istediğimiz şey; arazide GPS kullanarak en uzun süre-grup olarak motor üzerinde olmak. En basit tabiri bu.

Çiftalanda yapılan aktivite ise daha çok ağır enduro faaliyeti diye tabir edeceğimiz, arazide yön bulma yetisinin çokta kullanmadığımız kısa performanslara dayanan arazi sürüşü.

İnan, biraz önce bahsettiğim hem grup( En fazla 3 kişi) olmak, hem GPS( Sadece waypoint ve rota) kullanmak hem de uzun süre ( günde 180 km-çok kısa molalarla 11 saat arazi sürüşü) enduro kullanmak gerçektende farklı bir tecrübe-disiplin.

Umarım ilgini çeker Daha çok ayrıntı için çarşamba akşam sizleri aramıda görmek isteriz.

Görüşmek Üzere

gökan gelmeyi çok isterdim fakat imkanlarım el vermiyor ben çiftalan ve cevresindeyim oralara gelirseniz birlikte gazlarız .gps kullanmayı bilmiyorum yönümüm hep gidebildigim yere kadar gitmek ve aynı yönde gitmekle buluyorum desem yalan olur belgıratı iyi bildigim için kaybolmayacagım bölgedeyim o yüzden gps hiç kullanmadım . bi gün gelin birlikte bişeyler yapalım

Biraz daha iştah kabartalım, bu gece RA yemek gecesi, gelmek isteyen varsa lütfen cepten iletişim kursun; 0530 605 96 60.

Gorusmek Uzere

Gokhan

Seni bilmem ama bu iş benim kafama yattı Kurosçu. Sırtçantamla dağlarda yayan gezdiğim yerleri motorla geçmek zevkli olucak gibi.

gelmek isterdim fakat işim o saatlerde ikitelli tarafında bitiyor,gelmek sorun paylaşımınız için teşekkürler.

gökan eski günler aklıma gelmişti senle ilk gazlamamızda kızımda arkamdaydı hatta bi ara durdugumuzda foto çekilmiştik bende burdan yayınlayım dedim

nede olsa enduro güvenli o yüzden kızımla birlikte gazlıyorum

İzmit'te yaşıyor olmam büyük şanssızlık aslında Kurosçu, İstanbul ve çevresinde yapılan etkinliklere katılamıyorum. Sabah erken kalkıp gelinir ama dönüşü sorun oluyor. Hadi yaktığımız benzini geçtik yorgunluk cabası...

Muratçım her şeyin başı sabır hele biraz bekle günler uzasın oralara çadır kurmaya geleceğiz sende buralara gelirsin gönüller bir olsun sorun günlerin kısa oluşu yeni gün dönümü oldu günler uzamaya başlıyor,az kaldı kardeşim hazırlıklarını yap sabırlı ol hele. kalmaya gelirsin çadır kurarız günü birlik olmaz izmitten.

Dün gece çok keyifli bir geceydi, koca bir sene ne yaptığımızı, 2010'da ne yapmak istediğimizi sunumlarla anlattık.

Fotoğrafları en kısa sürede yüklerim.

Hey gidi günler hey ;D

Ben zaten o gün inanamamıştım sana, arkada kızın çinli motor ile ADV ile kafa kafaya gidiyordun

Mrtvural hocam, RA'lar şu ana kadar çoğunluğu İzmit'te yapıldı, bundan sonrada yine gözde mekanlar arasında. İletişimde olalım.

Görüşmek üzere

Selam millet,

2009 RA hakkında çok keyifli bir video hazırlandı. Buyrun;

http://picasaweb.google.com.tr/ruzgaresmez/RA2009#5421151242195420674

Özellikler akllımda kalanlar;

1.58- Ulen levent, ne koydun donla bizi
2.15- Gazla çalışan endurocu Afro
4.07- Hayatımda bu kadar gülmedim.Sahnenin adı: A_KLR_DOM.

2010'da görüşmek Üzere

Gökhan

SON KONULAR - FORUM