Quechua A 200 Light Şişme Mat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navigaturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,285

navigaturk

Ana Kamp
Web
www.kampokulu.com
Bu hafta Decathlon Ankara mağazasında gezerken dikkatimi çeken ve satın aldığım bir mat. Ekonomik şişme mat arayanlar için bence çok uygun bir ürün. Özellikleri;

- Herşeyden önce 2.5 cm kalınlığında, (Kış Kampında kullanabilirsiniz)

- 182 cm X 50 cm ebatlarında (Tüm vücudunuza yalıtım sağlıyor)

- Hacim 5.5 lt (Sıt çantanız büyük ise içine rahatlıkla sığar, küçük ise dışına kolayca bağlanabilir)

- Ağırlık 850 gr. (Şişme matlar için uygun bir ağırlık)

- Poliüretan köpükten imal edilmiş. Standart yalıtım malzemesi.

Zor kış şartlarında altına standart köpük mat koyarak kullanabilirsiniz.

Decathlon’daki sezon indirimi nedeniyle 79.90 dan 59.90′a inmiş durumda. İlgilenenlere duyurulur.

Not: Decathlon’un internet sitesinde sadece A300 modeli satışta. A200 için mağazaya gitmek zorundasınız. Ayrıca bu ürün yurtdışında daha pahalı !

A200_Light_Self_Inflating_Mattress.jpg

Etiketler
Ynt: Quechua A 200 Light Şişme Mat

Merhaba,

İnterrailde de kullanabileceğim fazla yer kaplamayan bir mat arıyordum. Bütçem en fazla 120 TL. Yurtdışından ebay, amazon gibi seçeneklerden de alabilirim. Dolayısıyla Thermarest gibi kaliteli marka mat da olabilir. Ne dersiniz bu mat benim işimi fazlasıyla görür mü? Aralık-Ocak-Şubat-Mart gibi kış şartlarının en ağır olduğu dönemlerde kamp yapmayı düşünmüyorum.

Ayrıca Decathlon'dan da baktım da mat dediğiniz gibi 79.90 TL değil de 109.90. http://www.decathlon.com.tr/TR/a200-ultralight-altlik-218411924/#
Yanlış bakmış olabilir misiniz?

Ynt: Quechua A 200 Light Şişme Mat

Ağır kış şartları için "şişme mat+köpük mat" tavsiye ederim. Köpük mat üzerine şişme mat sererek yalıtımı arttırabilirsiniz. Ayrıca şişme matın başına birşey gelmesi durumunda köpük mat yedekleme olur. Therma-Rest'in Z-Lite köpük mat modeli var, şişme mat kadar konfor sağlamaz ama taşıması kolay, patladı çatladı derdi yok artı izolasyonu yüksek. Ancak fiyatı TR'de 90 Tl civarı.
Bunun dışında Decathlon internet mağazasından baktığınız model "Ultralight" modeli. Internet mağazasında "A200 Light" modeli yok, ben Ankara Decathlon'dan aldım ve sadece 5 adet kalmıştı. Sonuçta bütçenizi göz önüne aldığımda size tavsiyem ekonomik bir köpük mat+ekonomik şişme mat kombinasyonu yapmanız. Şişme matınızı köpük matınızın içine rulo yaparak taşıyabilirsiniz.
Interrail kapsamında nerelerde ve hangi şartlarda kamp yapacağınız ise ayrı bir faktör. Yukarıda bahsettiğim karlı ve soğuk zeminler içindir.

Not: Murphy her yerde, interrail'e çıkarken yanınızda şişme mat için tamir kiti bulundurun.

Köpük mat : http://www.decathlon.com.tr/TR/m100-mat-194300896/ veya muadili

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR