Merhabalar,
2 günlük LC deneyimi kelimelere dökmeye çalışayım. Kısa bir şehir içi turu sonra LC ile uzun yola koyulduk. Aracın genişliği yüksekliği ile birleşince ayrı bir haz veriyor. İnsan düşünüyor sonra, LC ve benzeri araçlar varken zorunlu olarak eğilim gösterdiğimiz sedan araçların durumunu onlarla yaptığımız yolculukları.
LC tam bir keyif aracı hatta biçilmiş kaftan diyebilirim. Şehirli kaçak ruhunu çok yansıtıyor. Aşağıda paylaştığım diğer aracımız olan Picasso ile yan yana oldukları fotoya ablamın yorumu çok güzeldi; ''
Anne ile Maço oğlu yan yana''.
Araç içi ferahlık adına önem veren biri olarak buna ilk adımı Picasso ile yapmıştım. Yolculuk da konfor ve ferahlığın ne kadar önemli olduğu bir çok kez test etmiş oldum. Yalnız her zaman araba dediğin büyük olacak söylevlerimle bugüne geldim. Araç seçimi adına yapmış olduğum kriterler beni prado ile yol kesişimine getirdi. Kime sorsam çok güzel bir araç demiş olmaları önemliydi. Araştırmalarım da sürekli meşgül ettiğim tecrübe ve bilgisini benimle paylaşan
@falken'e teşekkür ederim.
Aracın direksiyonuna oturduğunuzda sizi ihtiyaç duyacağınızda anda hazır olan bir motor beklemesi çok hoş. Benzinli motorun kükremesini özlemişim
Aracı yavaş yavaş tanımaya çalışıyor aynı zaman da keyfini de çıkartmak için planlar yapılıyor. Karda aracı test etmek şuan en çok merak ettiğim konu. Adana dayım nasıl olacak bakıcaz
Aracın 2 tonu gecen ağırlığına karşın tepkimesi hızlanması çok hoşuma gitti. Şehir içi kullanımda verdiği hissiyat ayrıcalıklı olduğunuz hissettiriyor. Diğer araçların yol istemesem de yol vermelerini garipsedim diyebilirim
Japon cüssesiyle kendini fark ettiriyor ve çevrede bunun farkında.
İçimde sürekli gezeyim hissiyatı var. Daha önce Picasso'nun direksiyonuna geçtiğimde de aynı hissiyat olmuştu.2 farklı segment de olan aracı bir birine ile kıyaslamam ikisine de haksızlık olur. İki araç da sürüş keyfi olarak çok keyifli araçlar. Hatta picasso'nun panoramik ön camı ayrı bir keyif . Tecrübe edilmeli düşüncesindeyim.
Keyif aldığım bir araç olması dileğiyle lastiğimize taş değmesin diyerek birkaç foto paylaşıyorum.