Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,740

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Kamuda ve piyasada satılık ilgimizi çeken araçları artık bu bölümde toplayalım.Siftah benden

282389.jpg

282390.jpg

282391.jpg

282392.jpg

Temiz gözüküyor.Yalnız TASİŞ satışlarında arttırma sonucunda oluşan bedelin gümrük satışlı ise yaklaşık 2.2 , kamu satışlı ise gine yaklaşık 1,4 ile çarpılması gerektiğini unutmayın.
Bir de araç 1.ci satışta satılmazsa 2.satışa % 25 düşük muhammen bedelle, 2.ci satışta da satılmazsa 3. satışa %50 düşük muhammen bedelle çıkar.3.cü satıışta da alıcı bulamayan araçlar yaklaşık bir 6 ay sonra tekrar görücüye çıkarlar.

Etiketler

Şu araç çok ilgimi çekti.1966 dizel REO.Araç Aliağa MKE Hurda Müdürlüğünde.Satış 26 aralık.Maaesef resim yok.
İzmirden bir meraklı arkadaş çıkıp bizi bilgilendirebilse ne iyi olurdu.

282398.jpg

mogzilla' Alıntı:
Unimog dizel ve arkasında da vinç var ama çok masraf ister.
Belki Serdar'ın ilgisini çeker. ;D

,
Nadir amca ilgimi çekti hatta babamın bile ilgisini çekmiş; mesajını gösterdiğimde işyerinde bile bakmış.(Hayret, yine Gözde Düğün Salonunu görmek istiyor galiba) ;D Araç da ÖTV'de var galiba.
Gerçekten masraflı gözüküyor, gözüktüğü gibide çalışmamış yatmış galiba. Bilmem, karar babamın! (yatmış araçtan çekiniyor biraz) 8)

Bir de arşivimde Almanya'daki meslektaşının resmi var;
unimog_and__APT1.jpg

Bir zamanlar Orman İşletmesine ait 406 unimog.
Tasfiyeye çıkarılmış. (Daha bundan ne cevherler çıkar da...) ;)

nhbluohe2.png

nh2bluogo8.png

Aracın sahibi aracı Otopark'a bırakmış. 1- 1,5 senedir hiç uğramıyormuş yaw. Bu konuya yarın bir el atımda, otoparka gidim... İnşallah satar. Ama adam satmak istese otoparka neden bıraksın ki. Kesinlikle mogları iyi tanıyan birisi ???

yol' Alıntı:
Sorunu yoksa fiyatı oldukça makul geldi bana :smiley:

Discovery 2.5 TD

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3392219

Arkadaslar ihitiyaci olanlara kesinlikle önerebilecegim bir arac plakası NG 565 çankayada oturuyor , orjinal Camel Trophy aracı , port bagaj roll-cage ile şasiye bağlı, bu araclardan türkiyede bir kaç adet kaldı kesinkikle kaçırmayın. Üzerindeki aksesuarlara ödeyeceğiniz para 23000 usd den fazladır emin olun.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2602516

bos.gif

bu arac sizce karavana donusturulebilir mi?

LRO dan murat irfan ağcabayın arabası namı diğer fosil murat , temiz güzel bir araç, karavana dönüşebilir fakat şehir içi kullanımı biraz zor olur.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
LRO dan murat irfan ağcabayın arabası namı diğer fosil murat , temiz güzel bir araç, karavana dönüşebilir fakat şehir içi kullanımı biraz zor olur.

evet sehir ici zor gibi duruyor.. bu eskiden ambulansmis sanirim.. simdiki sahibi ne amacla kullandi acaba?

illustre' Alıntı:
evet sehir ici zor gibi duruyor.. bu eskiden ambulansmis sanirim.. simdiki sahibi ne amacla kullandi acaba?

Evet ambulans, Muratın tur şirketi var safari turları düzenliyorlar sanırım onun için almış ama araç hiç ellenmeden alındığı gibi duruyor , kilometreside çok düşüktü sanıyorum , bu arkadaşımızda Landrover bir sürü olduğu için buna sıra henüz gelmemiştir.

Ambulanstan başka şeylerde oluyor, yeterli paran, sabrın, zamanın var ise ektekini mutlaka incele. Birde bunu arazide görmeliydin, şimdi bir ingilize satıldı.

http://www.discoweb.org/umit3

illustre' Alıntı:
Bir de arkadaslar boyle guzel bir arac var ve aracin linkine giderseniz, resimlerine dikkatlice bakarsaniz, satildigi yerde, bu aracin arkasinda cok cici bir unimog var...
bir bakin derim:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=46507&AdId=3371896

İki hafta önce Levent' te Tekfen Tower'in önünde park halinde görmüştüm. Otobüsle geçiyordum bir de baktım 406 unimog gözüm hiç ayrılmamıştı, ta ki ordan uzaklaşana kadar.Tek kabin, kasası branda ile kapalı, fiyakalı bir unimog işte ;). Plakasını da almıştım.(34 AE 5948) Ruhsatta kamyonet diye geçiyor. Bende fotosunu çekemedim diye üzülmüştüm, bir tane bulduk... Teşekkürler....
Anlaşılan Gamze Abla; virüs hücrelerinde dolaşıyor. Zaman geçtikçe daha da yayılıyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri