Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,680

concrete

Erisir menzil-i maksuda, aheste giden
Yer
İstanbul
İNKAGAS BMD;

Aşağıdaki özelliklerin tamamına sahip tek marka.

- Türkiye'de ki en kaliteli 2 markadan biri olan İNKAGAS BMD markasını, vasat ürünlerin de altında fiyatla sunan dönüşüm noktasıyız.

- 2 ohm ile çalışan LPG enjektörünü kullanan 2 markadan biriyiz.

- LPG enjektörlerimiz Türkiyedeki en sessiz enjektörler,

- ECU yu, mümkün olduğu taktirde yolcu kabinine Türkiye'de sadece biz koyuyoruz.

- Termoplastik LPG borusunu Türkiye'de sadece biz kullanıyoruz.

- Bir aracın dönüşümü için en az 8 saatlik çalışmayı Türkiye'de sadece biz yapıyoruz.

- 6 ve 8 motorların LPG dönüşümünün, performansı doğryudan etkileyen detaylarına en hakim ekip biziz.

- LPG dönüşümü ile birlikte araçlarınızın ilgili başka sorunlarını da çözen tek ekip biziz.

www.akislpg.com

Etiketler
Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

prins e tek rakip olabilcek marka buymuş herhalde yanılıyormuyum ???

Prins iyi bir marka.

Prinste olmayıp bizde olan özelliklerimiz var.

Montaj işçilik kalitemiz çok üst düzeyde. Ustamız ana firmanın eğitmen ustasıdır.

Prins bir kaç büyük şehirde, çok sınırlı bayisi olan bir markadır. Bizim Hızla genişleyen bayi ağımız da oluyor.

Prins kaliteli ancak 3 ohm da çalışam enjektörler kullanır. Bizim enjektörlerimiz kaliteli ve 2 ohm da çalışıyor.

Bizim enjektörlerimizden sessiz enjektöre rastlamadım henüz.

Regülatörümüz çok performanslı çalışıyor. 4.5 V8 Porsche de de iş görüyor sorunsuz olarak.

Kitimizin içeriği dışında piyasadan bir kelepçe yada klips dahi kullanmıyoruz. Tüm aksesuarlar dahil olmak üzere kitimizden çıkıyor.

Avrupa'da kullanılan termoplastik LPG borusu zaten sadece bizde var Türkiye'de.

Fiyatımız Prinsten çok daha aşağıda. Ama kalitemiz değil.

Belki de hepsinden önemlisi biz off road yapıyoruz. Performanslı motorları iyi tanıyoruz.

camiadan olmak en büyük avantajınız zaten bence sıkıntıları yakından biliyorsunuz

ama ürün kaliteside çok öenmli ve methini duydum bir kaç arkadaşımdan zaten şuanki aracımda prins var aracı değiştirisem ilk iş sizin tükkanda lpg uygulaması yaptırmak olacak ;D

hem şu hobi saatinide denemiş olurum ;D ;D ;D

Memnuniyetle :smiley:

Ben de kendi aracımın sağını solunu söküp takıyorum sık sık :smiley:

concrete' Alıntı:
Memnuniyetle :smiley:

Ben de kendi aracımın sağını solunu söküp takıyorum sık sık :smiley:
tenekeleri satmasak müdavim olurdukda maalesef üstün japon teknolojisine dönünce sanayiye gitmek zevk haline dönüştü gene sadece sohbet ;D ;D ;D ;D ;D

Ben inka gaz a ucuz prince gözüyle bakıyorum ve bu nedenle aracıma taktırdım, memnunum. daha önce 2 tane yerli marka kullandım, aracıma bedava verseler takmam ikisinide, sorunları bitmedi bir türlü. Kişisel fikrim aracıma taktırıcaksam prince-inka-tartarini dışında bişey taktırmam hangisini seçersiiniz keyfiniz ve keseniz bilir. :smiley:

Ha birde şu var İnka gas ı başka bir yerde olsa taktırmazdım, denemek için çekinirdim ama işin içinde Güven abi ve Raif usta olunca ve kişisel garantilerinide verince mesele kalmadı. 3-4 depo lpg kullandım aracımda hiçbir sorun yok, maddi manevi :smiley:

bsayil' Alıntı:
ben bombanın pimini çektim bıraktım ingiliz asilzadeleri farkederse vay haline Güven abi denir ;D ;D ;D ;D ;D

Araçların hepsi birer teneke kutu, maksat muhabbet diyorum... ;D ;D

Rakı sofrası cümlesi oldu ama....

Tempus' Alıntı:
Ben inka gaz a ucuz prince gözüyle bakıyorum ve bu nedenle aracıma taktırdım, memnunum. daha önce 2 tane yerli marka kullandım, aracıma bedava verseler takmam ikisinide, sorunları bitmedi bir türlü. Kişisel fikrim aracıma taktırıcaksam prince-inka-tartarini dışında bişey taktırmam hangisini seçersiiniz keyfiniz ve keseniz bilir. :smiley:

Ha birde şu var İnka gas ı başka bir yerde olsa taktırmazdım, denemek için çekinirdim ama işin içinde Güven abi ve Raif usta olunca ve kişisel garantilerinide verince mesele kalmadı. 3-4 depo lpg kullandım aracımda hiçbir sorun yok, maddi manevi :smiley:

Ben de başka markalar da var. Ama bu camiadan birisinin aracına, kendisi istese de INKAGAS BMD den başkasını takmam. Buradaki dostları üzersem bu işi bırakırım zaten.

Güven bey merhaba,
'95 öncesi 3.0 V6 Pajero'lara LPG uygulamanız oldumu acaba?
Yabancı forumlarda, "Mitsubishi fabrikasının, 6G72 motorlar için LPG'ye uygun olmadığını belirttiği" yönünde söylentiler okumuştum.
Güya, sübap ve yatakları, yüksek sıcaklıktaki yanma için pek uygun değilmiş ve aşınmalarına sebep oluyormuş.
Selamlar.

Avustralya LPG işinde çok eski. Bu nedenle onların bazı foprum sitelerine baltım.

Bu motorda bahsettiğin sıkıntının olduğunu söyleyenler var. Aslında bu motorun zayıf yönü, anladığım kadarıyla egzost sübaplarının zayıflığı. Ancak buna rağmen LPG li olarak bir kaç yüz bin km yapmış ve sorun yaşamamış kullanıcılar da var. Birisi aracın manualinde LPG ye uygun olduğu yazısını okuduğunu söylemiş. Böyle bir yazıyı ülkemizdeki araçların dokümanlarında görmek mümkün değil. Çünkü Avustralya için bir çok araç farklı spesifikastonda araç üretiyor, tıpkı körfez ülkeleri için yaprıkları gibi. Ancak motor değişmez tabii.

Netice olarak; ben bu motora henüz LPG dönüşümü yapmadım. Eğer yaptırmaya karar verirsen, sana aracı zengin karşımda kullanmamanı söyleyeceğim. Aracın LPG ayarlarında bir sıkıntı hissettiğin anda hemen ayarları gözden geçirmek gerekecek.

Kartal'da İlfer Oto bu motorlara LPG takılmasına karşı. Karşı olması bu durumdan kaynaklanıyor olabilir.

Diğer taraftan benzin de 4 tl yi geçti :( Küzey Afrika olayları nedeniyle daha da yukarıya çıkacağı tahmin ediliyor.

Cevap için teşekkürler.
Ben İlyas ustayla bu konuyu görüşmüştüm. Sübap konusuna pek te itibar etmemişti o vakit.
Ama LPG'yi, ayar tutturulamıyor diye önermemişti hatırladığım kadarıyla.

concrete' Alıntı:
Kartal'da İlfer Oto bu motorlara LPG takılmasına karşı. Karşı olması bu durumdan kaynaklanıyor olabilir.

schweps' Alıntı:
Cevap için teşekkürler.
Ben İlyas ustayla bu konuyu görüşmüştüm. Sübap konusuna pek te itibar etmemişti o vakit.
Ama LPG'yi, ayar tutturulamıyor diye önermemişti hatırladığım kadarıyla.

Konu ayar tutturulamaması noktasına kadar geliyor ise, ben bu işi çözeriz derim rahatlıkla.

Ustamın eski motor ustası olması benim avantajım. İlyas'da iyi tanır ustamı. Kürşat'ın pajero LPG dönüşümü için montaj çalışmamız tam 18 saat sürdü. Sızdıran motor üst kapak contasını dahi değiştirme işçiliğini yaptık.

Ya da şöyle özetleyeyim; Bu araca LPG takılacak ise ve bizim markamız ve işçiliğimiz ile müşteri memnuniyeti sağlanamıyorsa, hiç birisi ile sağlanamaz. Son derece iddialıyız.

Sıradan ve dejenere olmuş (yani bazı parçaları el altından üretilen) markalardan kesinlikle uzak durun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR