Pırıl Pırıl Yakışıklı Temiz Defender - Fiyat Düştü - Acil - 25.000 Tl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,605

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
Selamlar , aracımı bundan 2 sene önce kendisi kullanmak için Adana'da bir akrabam sıfırdan şaseye kadar soyarak ve parçaları yenileyerek topladı. Daha sonra 2. bir Defender toplamaya başladı ve bu araçta bana kısmet oldu. Aracın toplanmadan önceki fotoğrafları mevcuttur dileyene mail olarak yollayabilirim hepsini. Araç Off-Road dan ziyade uzun yol için kullanılmıştır. Land Rover Adventure Türkiye / FOSİL üyesi olduğumuz için takip edenler bilir Off-Road değil uzun yoldur amacımız. Fotoğraflarda belli olduğu gibi motor ve yürüyende değişmesi gereken herşey yenilendi sıfır takıldı. Dileyen Kayalar Oto dan alınan parça listesini görebilir. Araçta en ufak bir sıkıntı yoktur. Alan kişi alıp keyfine bakacak. 1987 model 110 kasa 2500cc benzin+lpg. Revizyondan bu yana motor 13.000km dedir. Araçta K&N marka performans tipi açık hava filtresi mevcuttur. Motor çalışırken filtrenin havayı emme sesini duyabilirsiniz. Bu bize + güç sağlamıştır. Artı olarak performans ve ses için egsoz sistemi tek susturucuya düşürülüp borular kalınlaştırılıp yandan çıkış verilmiştir. Ses konusunda V8 i aratmaz :p Yapılan işlemler sayesinde fabrika çıkış 83hp olan aracım gerek çekiş gerek max hız açısından diğer 2500cc benzinli Defender'lardan daha performanslıdır. Sanıyorum motor şuan 90/100hp kadar bir güç üretiyor. Vergileri ve sigortası yeni yapılmıştır. Aracı alan keyiflik kapı içi plastik aksamı değiştirebilir (kapı kolu kilit vb.) ve kapı içi yalıtımını yapabilir (malzemesi elimde mevcut). Araçta LRAT kapsamında düzenlediğimiz gezilerde birçok farklı insan taşıdığımız için ve geneli Defender dan pek anlamadığı için "bu kapı nasıl açılır" gibi soruların sonrasında kapı kolunu kırma yerinden çıkarma gibi davranışlar sergiledi :smiley: Ben pek sorun etmedim ama isteyen yenileyebilir. Bunun dışında en ufak bir sıkıntısı yoktur bujiler bobin tüm elektrik tesisatı SIFIRDIR.

Fiyat : 25.000 TL

Akılda soru kalmaması açısından biraz fazla fotoğraf yüklüyorum.

.Önemli NOT: aracın üzerindeki jant ve lastikler fiyata dahil değildir satış sırasında eski jant lastik takımı takılıp öyle verilecektir"

Etiketler
Eklemeyi unutmuşum araca Kayalar dan sıfır orjinal hidrolik direksiyon takılmıştır

Günceldir..aracın arka camına sağ ve sol toplam 8 adet dıştan siyah boru çekilmiştir roll bar tarzı koruma + görüntü amaçlı..fotoları eklenecek..

Teşekkürler beğeniler için..Arka cama takılan boruların fotoları aşağıdadır

Günceldir..müzik sistemini , ön tamponu , jant lastik spacer ları alıp araçta yüklü bir indirim yapabilirim isteyene..tabi yerine orj tampon ve idarelik jant lastik koyulacaktır

FİYAT 30.000TL YE CEKİLMİŞTİR..DİLEYENE ÖN TAMPONU SÖKÜP ORJ TAMPONU KOYARAK VE LASTİK JANT SPACER SÖKÜP ESKİ LASTİKLERİNİ KOYARAK 25.000TL YE VEREBİLİRİM..GÜNCELDİR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri