KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar.
Pino Pi2010 çekme karavana sahibim. Karavanıma nasıl bir gölgelik/tente taktırabilirim?
Karavanın boyundan dolayı öyle zaten çok büyük bir şey olmayacak ama duruma göre güneşi kesmesi ve gölge yapması dışarıda otururken baya faydalı olacak düşüncesindeyim.
Karavanın sağ tarafında boydan boya kanal mevcut. Bu kanallara mı yoksa başka bir kısmamı gölgelik takılır bilemedim. Aynı karavanı kullanıp gölgelik/tente taktıran var mı?
Ayrıca Bursa'da oturmaktayım. Burada yada yakın yerde bu işi yapan önereceğiniz kişiler olur mu?
Şimdiden çok teşekkürler.
karavanın boyu kısa olduğu için hazır bir ürün bulması zor olur fakat kendiniz bir çizim ile planlayıp tentecilerde yaptırabilirsiniz. ben kendi karavanıma araba brandası kumaşından alıp kendim dikerek köşelere de uzayıp kısalabilen teleskopik saplar var bunlardan kullanarak yapmıştım. kanalın olduğu yere uygun bir geçirme aparatı takılabilir. başka bir konuda kanalın genişliğine uygun kalınlıkta ip kullanarak yapanlar vardı.
Çekme karavanlarda bulunan bu kanala takılabilecek değişik gölgelikler var.
Aşağıdaki videodakine benzerini bende kullanmıştım. Aceminin bile 5-10 dakikada kurabileceği bir gölgelik. Hypercamp Sunlight Sonnendach
Gölgeliğin kanala geçen kısmının fabrikasyon olarak nasıl dikildiğini aşağıdaki video gösteriyor. Zor bir iş olmasa gerek. Video: https://www.youtube.com/watch?v=WoRUYquVyxo
Bu tarz off road yan tenteler hafifligi, açıldığı zaman stabil olmasi ve uygun fiyatı ile sizin için uygun olabilir. 200, 250 ve 300 cm eninde ebatlar var.
Bu tarz off road yan tenteler hafifligi, açıldığı zaman stabil olmasi ve uygun fiyatı ile sizin için uygun olabilir. 200, 250 ve 300 cm eninde ebatlar var.