piaggio x8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şalges Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,416

şalges

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
motor sevdası kuznımın motorunu bir tur atmak içim aldığım ilk ana dayanıyor çin malıyldı ama özgürlük hissi verdi bana araba kullanmayı çok severim ama motora bindikten sonra her an aklımda birkaç senedir hafta sonları kuzenımın motoruyla hafta sonları ve bazen hafta içi yakın yerlere kaçamak yapıyoruzzz şimdi piaggio x8 gördüm gecenlerde ve çok hoşuma gitti bagaj hacmi falanda çok iyi netten baktım yakıttada çok fazla tükemedikleri yazılmış ben sadece yaz aylarında hafta sonları gidiş geliş en fazla 600 km lik mesafelerde kullanacağım uzunyolda nasıl bilmiyorum ama 90 km den yukarı çıkmamaya özen göstereceğimi düşünüyorumm X8 için yorumlarınızı beklıyrmm

Etiketler
Ynt: piaggio x8

x8 200 üm vardı,3 sene filan kulandım,şu an x9 500 e geçtim.
x8 sehir trafigi icin kısa mesafelerde daha kulanıslı.
110 kg civari,x9 ise 210 kg civari yaklasık 2 kat agırlıktan farkediyor.
x8 ile 150 km yapmıstım yokus asagi,normalde 120-130 gidiyor.diger cin malı motorlara gore elbette ust duzey surus zevki veriyor.su sogutmalı radyatoru sayesinde uzun yol da yapabilirsiniz.1 depo benzinle yaklasık 250 km yol katediyorsunuz.

peki bakımlar ve yedek parça konusunda ne tür deneyimlerin oldu ben çok fazla yol yapmam sanırım eczanem evime 750 metre uzaklıkta akşamları ancak oda yorgunluktan fırsat bulabilirsem :smiley: daha çok sanırım hafta sonları gezerim herkes çok tavsiye etti ksınlıkle almalısın gibilerinden :smiley:) sanırım kısın fıyatlar biraz daha dustuğunde alıcamm ve gelecek sezonaa süper girecem :smiley:

servis olayı ferco motorda biraz tuzluydu,ama kapandı sanırım orası,ben kasımpasa tarafında biryere goturuyorum,cocuk sten anlıyor ve fazla para da almıyor.zaten cin motorları gibi zırt pırt bozulmuyor,bakımlarını yaptırdıktan sonra fazla sorun cıkartacagını sanmıyorum.

Merhaba.
Ben yaklaşık üç yıldır x8 200 kullanıyorum birlikte bayağı bir yol yaptık İstanbuldan başlayıp Tekirdağ,keşan,çanakkale kısaca tüm egeyi eşim ile birlikte dolaşıp Bodrum'dan İstanbul yaptık 12 günlük 2400 km lik bir gezi idi sadece benzin almak dışında bir masrafım olmadı.Tüm bakımlarını gerektiği zamanlarda yaptırısanız hiç bir problem yaşamadan keyifle dolaşırsınız sanırım.
Benim dostça tavsiyem şudur.Alın memnun kalırsınız.
selamlar.

teşekkür ederim şimdi sitelerden km az olan x8 arıyorum artık kafamda soru işaretide kalmadı diğer kullananlardanda aldığım bilgiler buradakilere uyuyor tekrardan teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri