Ynt: Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler
dostum merhaba.
ANTALYA da bu ise yillar once ilk baslayan bizler idik,ve kucuk bi arkadas gurubu olarak ciddi parkurlara girdik ciktik.insanlari bi araya getirmeye calistik,ozellikle ben.ama baktik ki fazla ilgili yok biz kendi kendimize devam ettik.yillar icerisinde ozellikle son 5-6 yildir sehirde bisiklet konusnda bir patlama yasaniyor.bu bir yandan guzel bir yandan uzucu.guzel tarafi insanlar bir araya gelmeye baslamis durumda,uzucu tarafi bu bi araya gelenler kendi aralarinda is guc nedeniyle tam bir butunluge eremiyorlar ve cok iyi kondisyonu olanlar ile acemiler bi arada bi yerlere gitmeye calisiyorlar.vs...
ama sunu soyleyebilirim ki her kes pazar gunu ne endexlenmis durumda.
cok fazla adi duyulan gurub pab persembe aksami bisikletcileri,ondan baska univeristenin icinde yer alan bi ogrenci gurubu,toros doga sporlarinin gurubu (meshur todosk) ,pedal sesi gurubu vs..bunlar ilk basta ulasabilecegin ekipler.
sana tavsiyem su yonde.
1) bike house (gokhan) bahcelide
2) sds bisiklet (ogun) isklarda
3) delta bisiklet portakal cicegi caddesi sonunda.
bu 3 arkadasimizdan birisi ile temasa gecersen onlar sana gerekli bilgi ve destegi verceklerdir.
ama sunuda hatirlatayim,bisiklete binmek istiyorsan illaki bir guruba katilacaksin diye bi kural kaide yok.en sevdigin arkadasini al yanina(bisiklete binen) yada yanliz cik kafana gore .antalya cevresinde gidecek cok parkur var en basitinden en zoruna kadar.ben bunlarin cogunu tek basina gezdim zamaninda...ve o zamanlar ne gurub vardi ne ilgilenen,herkesbana deli gozuyle bakiyordu.onemliolan spor yapmak ve kafani rahatlatmak ise al bisikleti cik yoal bas pedala.ben de sana parkur konusnda destek olurum eger cok daha kasilirsan takilirsin bana beraber gideriz.unutma bisiklet ozgurluktur...yanliz gitmek daha makbuldur cunku yanindakilerin stresini cekmezsin(kiminin kondusyonu yuksektir-kimi cok konusur-kiminin teknik sorunlari olur-sen ciktigin turda butun bunlarla karsilasir kendinide sikarsin...
kal saglicakla.
not: mountainbiker s photos konusu bana aittir.lakabim da MOUNTAINBIKER, ilgilenirsen bi goz at.