Selamlar,mélQdrama' Alıntı:Peki eğitmen hocayla birlikte atlayabileceğimiz yamaç paraşütü merkezi nerede bulunur. Eğitim istemiyorum, sadece bir kez yaşamak istiyorum. Nerde duyduğumu hatırlamasam da böyle bişey var sanırsam.
umidesra' Alıntı:Merhaba ben de yamaç paraşütü egitimi alamak istiyorum istanbul anadolu yakasında bunun için ne oneririsiniz mumkunse sehır dısına cıkmak istemıyorum
umidesra' Alıntı:Merhaba Vovipera(Ayse ),
hosbulduk
malesef benim sorunumda öğrenci olmayıp calısıyor olmam, benim en fazla H.sonları istanbuldan kaçıp kurs programını takip etmem mumkun.Abant tarafında kurs verilebilir diye bir bilgi aldım yakınlarda h.sonları için baslangıc egıtımı olursa haberim olsun
tesekkur ederim gorusmek uzere
esra
Selamlar,mélQdrama' Alıntı:Cevap için teşekkürler sevgili deeperdiver...
Yalnız Muğla bana biraz uzak kalıyor. Sırf otobüs bileti 60 TL, harcamalarım da olacaktır altından kalkamam (Biraz öğrenciyim de)
İstanbul'a yakın bi yerde tandem uçuşları yapılabilen bir yer var mıdır ?
Ayrıca Ölüdeniz'i de araştırdım gerçekten çok güzelmiş, ilerde bigün kısmen olursa gitmek isterim.
mélQdrama' Alıntı:Peki eğitmen hocayla birlikte atlayabileceğimiz yamaç paraşütü merkezi nerede bulunur. Eğitim istemiyorum, sadece bir kez yaşamak istiyorum. Nerde duyduğumu hatırlamasam da böyle bişey var sanırsam.