Pajero Pinin hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uskudarli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,715
U

uskudarli

Ziyaretçi
Arkadaşlar Merhaba

Forum sitelerinde yeni aldığım pajero pinin için bilgi araştırması yaparken en faydalı sitenin gezenbilir olduğu diikatimi çekti ben de üyeliğimi başlatıp takib etmeye başladım ama gözlemlediğim kadarıyla bir aile gibi geziler buluşmalar ve takip gerektiren bi işmiş bu forum işi işim gereği pek takip edemediğim için aracımla yeni tanıştığım için sizlere danışmak istediğim bir kaç konu var. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

araçım mitsubishi pajero pinin 2000 1.8 gdi 3 kapı aracımda direksiyon çok sert bu tavır normalmidir ,bijon anahtarı ve kriko kolu çıkmadı yada ben bulamadım normalde aracın neresinde durur bilen varmıdır acaba, en son olarakta yüksek hızlarda araç titreme hatta zıplama yapıyor tüm pininlerin genel tavrı bu mudur.

Etiketler
Ynt: Pajero Pinin hakkında

Pajero Pinin leri pek bilen çıkmaz bu sitede. Bu araçlar çok tutulmamıştır.

Pinin'ler aslında çok harika araçlardır ama maalesef Temsa ithal ettiği araçların arkasında durmadığı için şimdi pek çoğu can çekişiyor. Kartal Oto Sanayi'den İlfer Oto Pajero Pinin konusunda yardımcı olabilir. O servise gelen pek çok Pinin var

Kesinlikle ve şiddetle bu aracı tavsiye ediyorum..ben 20 günü geçti ve 2.0 beş kapı 2001 84.000 de aldım.. malzeme kalitesi çok çok iyi..arazisi mükemmel, yaklaşma ve uzaklaşma acıları mükammel, karın açısı biraz promlem olabilir ama bence oda sorun değil, yakıtı karma kullanımda 10 lt yi geçmiyor..bu aracın direksiyonuna oturmadan ve kullanmadan, kalitesini elinizle dokunarak hissetmeden kulaktan dolma ve ön yargılı insanların yorumlarına kanmayın..kararı kendiniz verin..Tabiiki her araçta olduğu gibi hor kullanılmış bir araca yanaşmayın..ayrıca TEMSA nın 2004den sonra bu aracı ithal etmemesi büyük kayıp.. söylendiği gibi üretimi falan da durmamış.. Avrupa da Mitsubishi TR4 ve Mitsubishi İQ adı ile halen üretiliyor..yazın googleye çıkacak karşınıza..kriko bagaj dolabının altında özel bir bölmededir.. saygılarımla..

PİNİN

PAJERO PÄ°NÄ°N 252.jpg

PAJERO PÄ°NÄ°N 250.jpg

PAJERO PÄ°NÄ°N 259.jpg

PAJERO PÄ°NÄ°N 256.jpg

PAJERO PÄ°NÄ°N 258.jpg

2001 model,4 kapı düz vitesi 2009 yılına kadar kullandım,arazi donanımı agabeyinden alındığı için iyidir,arkada lsd difransiyel vardı
daha sonra küçük geldiği için sattım,ayrıca avrupa da üretimi bittmişdi,güney amerika da üretilmekte,sattığım araç 50 000 km civarı olduğu için bir sorun yaşamadım,ama şimdiye kadar aldığım en pahallı fren balatalarını hala hatırlıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.