paşalı' Alıntı:Selam arkadslar lada nıvam vardı sattım ve su an 90 model 2,6 kısa sası pajero almayı dusunuyorum ? benzınle km de ne yakar parcaları çok pahalımı alırken nelere dıkkat edılmelı parça sorunu varmıdır vs .vs .??? saygılar
levento' Alıntı:Merhaba,
88 pajero tdi'm var....
Merakım acaba yedek paraca konusunda kıbrıstan faydalana biliyormuyuz Türkiyeden...
gümrük vs...
Şimdiden teşekkür ederim
levento' Alıntı:Ali Bey,
İlginize teşekkürler... şu anta tam bir listem yok ama
mesela snorkel almak istiyorum rakamlar uçuk burada....
araci alali 2 ay oldu henuz bir servise girecek vaktim olmadi dolayisi ile bakalim daha neler gerekecek )
ama yavas yavas ciddi bir toparlama dusunuyorum..
Her türlü bilgiye acim bu konuda.
sevgiler.
mrb araç aldınızmı bilmiyorum fakat 16 yıldır pajero kullanıyorum 2600 ile başladım 2 yıldırda 3500 cc ye biniyorum 2600 halen duruyor ve taş gibi pajeroyu yıpratamassınız kolay kolay çevremde çok suzuki var aynı şartlarda arazide pajero daha sağlam ve kemikli bir araçtır pajero efsanedir başka söze gerek yok diye düşünüyorum vitarada iyi olabilir fakat bi takım modifiyeden sonra yükseltme kısa oran defransiyel dişlileri arkaya 100/100 kilit gibi fakat pajero kadar sağlam değildir kesinlikle iddia ediyorum selamalr saygılarpaşalı' Alıntı:Selam arkadslar lada nıvam vardı sattım ve su an 90 model 2,6 kısa sası pajero almayı dusunuyorum ? benzınle km de ne yakar parcaları çok pahalımı alırken nelere dıkkat edılmelı parça sorunu varmıdır vs .vs .??? saygılar
Merhabalar. Araç alma arifesindeyim.Toyota land cruiser ve pajero arasında gidip geliyorum.Fiyat açısından pajero daha uygun(neticede hobi amaçlı olacak) Mesajınızı okuyunca sorma gereği hissettim. http://www.sahibinden.com/1993_td_uzun_kasa_emsalsiz_full_kelepir_hatasiz_0_motor_ruhsat_s-24WQQaXQQ14441530WQQpXQQdisplayitem aracı değerlendirip yazabilirseniz sevinirim. (modelin motor,diferansiyel,kasa gibi standartları hakkında bilgi )İyi çalışmalar.cypriot4x4' Alıntı:merhaba,
pajero gerçekten iyi seçim Land Rover 'in arazi kabiliyetini ve komforlu bir salon arabanın rahatlığını aynı anda yaşatabilen araba.
ancak 1990 model sonrası olan MK2 kasa denilen tiplerden 2.8 intercooler turbo dizel almanızı tavsiye ederim. eğer bulabilirseniz her yönü ile tamamen aynı fakat ismi Shogun olan ingiliz üretimi bulabilirseniz onlarda fabrika çıkışı arka difransiyel kilidi standarttır.
ben 2 yıl kadar mk2 1992 model 2.5 intercooler turbo dizel 3 kapı otomatik vites kullandım oldukça da memnundum.
parça konusunda Türkiye 'de sıkıntı yaşanırmı bilemem ama Kıbrıs 'ta her parçasını rahatlıkla uygun fiyata bulabilirsiniz.
saygılar
Ali
pajero güzel fakat 5 kapı ve 2500 dizel kesinlikle ağır kalır performans alamassınız bu araçtan bu kasaya bu motor ufak bende 3500 benzinli var tam yeterli motoru uzun yolda ve arazide aynı aracın dizeli var yakın akrabamda aynı kasa araç fakat 2800 turbo dizel fakat o bile ağır kalıyor yürümüyor araç 2050 kilo araç dizeli 2800 cc dizel 110 beygir diğeri 3500 cc benzinli 198 beygir performans önemli değil diyorsanız tıngır mınfır giderim derseniz taş gibi arabadır sorun çıkarmaz araca baktım fakat defransiyel kilidi bildiğim kadarıyla yok fakat en garantisi araç saybine sormakta fayda var bu arada v6 3000 cc tavsiye ederim 3500 lerin fiyatı çok geliyorsa kaliteli bir lpg taktırın yakıt dizelle aynı olacaktır benzinli aracın masrafı daha azdır dediğim gibi aynı araçlardan var biri benzin diğeri dizel benim araç lpg de dizelle aynı yakıyor hemen gaza bastınmı pedalın altında kimseler var dizelte bas bas kimse yok )))hkky' Alıntı:Merhabalar. Araç alma arifesindeyim.Toyota land cruiser ve pajero arasında gidip geliyorum.Fiyat açısından pajero daha uygun(neticede hobi amaçlı olacak) Mesajınızı okuyunca sorma gereği hissettim. http://www.sahibinden.com/1993_td_uzun_kasa_emsalsiz_full_kelepir_hatasiz_0_motor_ruhsat_s-24WQQaXQQ14441530WQQpXQQdisplayitem aracı değerlendirip yazabilirseniz sevinirim. (modelin motor,diferansiyel,kasa gibi standartları hakkında bilgi )İyi çalışmalar.
Teşekkürler. Aracın sahibi ile telefonla görüştüm. Killit konusunda net bir şey söyleyemedi, aracın teknik özellikleri ile ilgili doyurucu bilgi veremedi.Motoru 114000 de iken yağ pompası arızasından dolayı 10 gün önce yaptırmış.adaeada' Alıntı:pajero güzel fakat 5 kapı ve 2500 dizel kesinlikle ağır kalır performans alamassınız bu araçtan bu kasaya bu motor ufak bende 3500 benzinli var tam yeterli motoru uzun yolda ve arazide aynı aracın dizeli var yakın akrabamda aynı kasa araç fakat 2800 turbo dizel fakat o bile ağır kalıyor yürümüyor araç 2050 kilo araç dizeli 2800 cc dizel 110 beygir diğeri 3500 cc benzinli 198 beygir performans önemli değil diyorsanız tıngır mınfır giderim derseniz taş gibi arabadır sorun çıkarmaz araca baktım fakat defransiyel kilidi bildiğim kadarıyla yok fakat en garantisi araç saybine sormakta fayda var bu arada v6 3000 cc tavsiye ederim 3500 lerin fiyatı çok geliyorsa kaliteli bir lpg taktırın yakıt dizelle aynı olacaktır benzinli aracın masrafı daha azdır dediğim gibi aynı araçlardan var biri benzin diğeri dizel benim araç lpg de dizelle aynı yakıyor hemen gaza bastınmı pedalın altında kimseler var dizelte bas bas kimse yok )))