Ynt: Özgür Datvi !
Sevgili Kamer, ağlamana kıyamam.. bundan sonra sadece sevinç gözyaşlarına izin var. Haberin olsun. Üzüntüler enerjimizi, gücümüzü yok eder. En kötü şartlarda bile metanetimizi korumalıyız. Bizden aldıkları yavrumuzu geri almanın yolu olabildiğince sakin ve akıllıca
hareket etmekten geçiyor.
Yoksa her gün Şeytan diyor ki... git bas hapishaneyi, kavga kıyamet al yavruyu.. hadi evlat yürü eve dönüyoruz de.. Sonra diyorum ki kendime .. seni tanımıyor .. neden sana güvensin gelsin.. Dost olduğumu ispat etmek için ... onu büyüten Kaçkar fatihinden iki gün giydiği bir tişört almalıyım. Kokusunun sindiği tişört.. yavruyu gelmeye ikna edecek bir mesaj
) Biliyorum bu filmlerde oluyor.
Biz aklı başında hareket edeceğiz. Ben anne olmadım. Doğurmak nasıl bir duygudur bilmem. Ama sevmenin ne demek olduğunu iyi bilirim.. Ben de köpişimin annesiyim.. gök gürlediğinde koşarak kucağıma gelir.. sarılır öper.. öperim.. korkuları geçer..
Hapishanede ki yavrumuzu düşündüğüm de içimin çok acıması bu yüzden.. Onun koşacağı sarılacağı kimsesi yok.
Aslında içim içime sığmıyor.. bu 7 tepeli şehirde bunalıyorum. Günde bir kaç defa arabamı hapishaneye doğru sürmek istiyorum.
Yüreğimin bir köşesi acele et diyor... diğer tarafı dur sakin ol.. acele edip hata yapma.. planlı programlı ve akıllıca hareket etmeli..
Bu gün Ingiltere ile tele-fizibilitem vardı. Müşterime sizin memleketde bu işler nasıl oluyor diye sordum.. Bizde hapishaneler sadece suç işleyen insanlar içindir. Hayvanlara sadece doğanın içinde yardım etmeye çalışırız dedi..
Yakın gelecekte.. kaçkarlar dan özgürlük fotoğrafları gelecek.. buna inanıyorum.