Özel Yapım Jeep (Mustafa Ustadan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,555

himbere53

Kamp II
YOK YOK jeepte olabılecegının fazlası 05374002873

1.jpg

Etiketler

Ynt: Özel Yapım Jeep (Mustafa Ustadan)

usta motor resmini ve iç göstergecer ve viteslerin orayıda cekersen sanırım daha iyi olur ve şanzıman tipi gibi genel özelliklerinide mümkünse yazarmısın birde yok yok derken normal araçtan fazlası ne acaba araçda krom yok vinç yok peki bu yok yok dediğin ne acaba ?

ulusotomotiv' Alıntı:
usta motor resmini ve iç göstergecer ve viteslerin orayıda cekersen sanırım daha iyi olur ve şanzıman tipi gibi genel özelliklerinide mümkünse yazarmısın birde yok yok derken normal araçtan fazlası ne acaba araçda krom yok vinç yok peki bu yok yok dediğin ne acaba ?

Abicim yok yok işte vinç yok krom yok onları söylemiş ustamız

ama genel olarak güzel gözüktü gözüme arac bilmiyorum ama soft top çok hoşuma gitti pratik kolay gibi duruyor

ruhsat modelı 54 tur tum aksamı degıstırılerek cj 6 ya cevrılmıstır.2900 fort motorludur motoru yenıdır.hıdrolık dıreksıyon derı doseme vestınghause fren.5 ılerı sanzuman ön arka ayrı ayrı çalıstırılabılen arazı vıteslı. ozel yapılmıs korumalı tampon alımınyum jant maxxıs balon lastık kaporta boya dosemesı tentesı sıfırdır özel yapılmış torpıdo vardır arac rektıfıyeden yenı cıktı tam bınıcıye gıdecek bır cip tum bakımı tarafımdan yapıldı muayer full dur....çok özel yapılmıstır.........e daha ne olsun...

3.jpg

arkadaşlar orta konsolunu yenı yaptım fotosu yok suan gostergeleri ve ıç kısmının fotolarını yakında çeker yüklerim.ayrıca birden fazla fotoda yüklenmıyomu yoksa yukleyemedimmi bilmiyorum

Direksiyon simidi Tempra gibi geldi acaba göğüs ne marka araca ait

arkadaşlar aracımın fiyatı 13.000 tl dir irtibat için tel:05374002873

hayırlı satışlar ben dikkatimi çeken bişey soracam kapı kollarına üzerinde anahtar deligi var ne anahtarı uydurdunuz kitleniyo sanırım

Ustam motor dizelmi benzinlimi, ruhsata işlimi, bunlarıda yazarsan yada aracın teknik donanımını alt alta sıralarsan, vergisi nedir mesela muayenesi varmı,herkes bilmek ister. ;)

kapılar kitleniyor as 950 kamyonun kilidini uydurdum çok uyumlu ve randımanlı oldu hemde guzek duruyor.jeepım dieseldir ruhsata işlenmiş resmi hiçbir eksik tarafı yoktur muayenesını 3 ay önce tüv de yaptırdım 2 yıllıktır muayenesi

Arkadaşlar bu makine kaç para ben hiç bir yerde göremedim yoksa benmi kör oldum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR