AnDeRsSoN Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.geocachingturkiye.org 25 Ağu 2018 #2 Bir kaç gün önce buradaydım ben de. Harika bir deneyimdi.
ayhanakbuga Kamp I Mesajlar 170 Tepkime Puanı 133 Yaş 43 Yer Erzurum 25 Ağu 2018 #3 AnDeRsSoN' Alıntı: Bir kaç gün önce buradaydım ben de. Harika bir deneyimdi. Genişletmek için tıkla ... Ben de seviyorum... Biz oradayken sisi eksik olmadı, inceden ıslandık hep. Gecesi de güzeldi. Aslında bu gezimizde gittiğimiz her yerde yağmur vardı. Bu yıl yaz gelmedi mi ne...
AnDeRsSoN' Alıntı: Bir kaç gün önce buradaydım ben de. Harika bir deneyimdi. Genişletmek için tıkla ... Ben de seviyorum... Biz oradayken sisi eksik olmadı, inceden ıslandık hep. Gecesi de güzeldi. Aslında bu gezimizde gittiğimiz her yerde yağmur vardı. Bu yıl yaz gelmedi mi ne...
ayhanakbuga Kamp I Mesajlar 170 Tepkime Puanı 133 Yaş 43 Yer Erzurum 10 Tem 2019 #5 ergun3441' Alıntı: harika bir gezi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ergun3441' Alıntı: harika bir gezi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi