Outdoors colorado 70 lt sırt çantası - Nasıldır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrEvo8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,266

emrEvo8

Yeni Üye
b_230036.jpg

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=381&id=6802#sekme

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama nasıl bilirsiniz diye sormak istedim. Çok profesyonel bir çanta lazım değil şimdilik onun için biraz daha ucuza kaçtım. Cordura kumaştan, sırt sistemi ayarlı, 70 litre. Yaklaşık 20 kilo ağırlıkla 3-4 günlük geziler için yeterli gibi geldi bana. Ağırlık sorun değil. Kondisyon, güç yeterli düzeyde.
Ama en geç yarın sipariş vereceğim o yüzden sizden yorum gelmese de bunu alacağım çünkü başka alternatifim yok.

Etiketler

Ynt: Outdoors colorado 70 lt sırt çantası - Nasıldır?

Merhaba,
Ağırlık sorun değil demişsiniz ama 20 kilo yükle 10km yol yürürseniz o çantaya sırtınızda 200 kiloya çıkar.Bence ne kadar güçlü olursanız olun ağırlıktan ödün vermeyin.Ama çanta güzel duruyor.Kalitesinede bakmak lazım. ;)

İyi Günler,

Çanta olayı çok önemli 30 kilo yükle kazdağlarında 3 gün geçirdim .Timberland elan 70 kullandım.Memmun kaldım ama çok ağırlıkla kamp işkenceye dönüşüyor.Kalite ve çanta aksesuarlarının olması çok önemli.Her aksesuar çok işe yarıyor

Yoruldukça dinleneceğiz zaten, çünkü acelemiz yok, bir yere yetişmeyeceğiz. :smiley: O yüzden dedim 20kg pek sorun olmaz diye ama 20kg ye ulaşmayabilir de ağırlık. Neyse artık deneyip göreceğiz kalitesini de.

selam ben bu çantayı bir kaç faaliyette kullandım ama eziyete dönüştü benim için.. sırt sistemi ayarlı ama bir yere kadar. benim boyun 1.86 çantanın max. konumuna getirdiğimde bel kolonunu sıktığımda leğen kemiklerime oturmuyordu.tamamen omuzlarda taşıyorsun.onun dışında çantanın kumaşı gayet güzel kalın yırtılacak bir kumaş değil. bir diğer dez avantajı çantanın yağmurluğu yok.

bu çantayı ben de alabilirim, boyum 1 80 bu çanta boya göre uygun mu acaba? bir de yağmurluğu yok denmiş ama sitelerde hep var yazıyor. su geçirme olasılığı var mı?

çantada yağmurluk yoktur. 2 sene kullandım ve yaptığım faaliyetlere göre büyük geldiğinden dolayı emekli ettim. şu anda yeni başlayan arkadaşalar sırayla kullanıyorlar :smiley:
fiyat/performans olarak çok iyi.

Bu çantadan almaya karar verdim ama kullananlar varsa biraz daha yorum yapabilirlermi. Ben şimdilik yazın plajlarda kullanmak için almayı düşünüyorum 4-7 günlük kamplarda yeterli olur mu?

Biraz daha ekleyerek bence husky supporter alın... 70+10 ve ufak bölüm ayrılabiliyor. Fiyat 200 küsür TL.
Outdoors'un 60 lt çantası daha ilk faaliyette resmen dağıldı. Üst fermuar patladı, askı bölümleri ise muhtelif yerlerinden dikiş attı. Bir köşede tamir edilmeyi bekliyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri