ötv!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan w4hyn3ot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,860

w4hyn3ot

Yeni Üye
iyi günler,uzun süre dusundukten sonra arabamı degıstırıp rubıcon almaya karar verdım,bu tabı bıraz zor oldu malum dısarda cogu kısı rubıcona 54 bın avro verılırmı dıyor ama ben tam tersı cok ıstıyordum ve bugun konusmak ıcın jeep bayıne gıttım oda ne fıyat olmus 74000 avro ).Sımdı bende gercekten 74 bın edermı dusunuyorum daha bunun aev lerı var vardavar.Bugun bır arkadasım pajerolar otv artmamıs dedı gıttım baktım oda sansmı nedır 74 avro aynı fıyat.
Burda sızın gıbı bılgılı kısılerden yardım ıstıyorum hangı arabayı tercıh edersınız sadece bu arabalar olmak zorunda degıl tabıkı, kamp yapan bırıyım ve bazen yolar gercekten kotu oluyor.Muhtemelen ne ıcın kullancaksın dıye yorumlar gelebılır onu onceden cevaplayım :smiley:sımdıkı arabam Q7 gercekten guzel bır araba ama gecen haftakı kamp gezımde anladımkı o bır SUV.Daha jeep gıbı bır jeep ıstıyorum tesekkurler sımdıden...

Etiketler
Ynt: ötv!!

selamlar anlşatmaya çalıştığınız şey bu olsa gerek :D

http://www.youtube.com/watch?v=-2q3CNgZbks

Ynt: ötv!!

pajero benim çok beğendiğim bir araç ne varki ikinci eli ve parça piyasası zayıf. o halde sene bitmeden jeep grand cherokee ye de bakmakta fayda var bence. ötv nin yarısını kaşılıyorlamış. WK bile iyiydi WK2 daha sessiz ve konforlu olmuş. bakmanızda fayda var.

q7 ise bambaşka bir sınıf. çok bariz şekilde yol aracı. bu bahsi geçenlerin hiçbirinden o konforu "bence" alamazsınız. (20" jant varsa tabi dedikleirm geçersiz oluyor)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR