iyi günler,uzun süre dusundukten sonra arabamı degıstırıp rubıcon almaya karar verdım,bu tabı bıraz zor oldu malum dısarda cogu kısı rubıcona 54 bın avro verılırmı dıyor ama ben tam tersı cok ıstıyordum ve bugun konusmak ıcın jeep bayıne gıttım oda ne fıyat olmus 74000 avro ).Sımdı bende gercekten 74 bın edermı dusunuyorum daha bunun aev lerı var vardavar.Bugun bır arkadasım pajerolar otv artmamıs dedı gıttım baktım oda sansmı nedır 74 avro aynı fıyat.
Burda sızın gıbı bılgılı kısılerden yardım ıstıyorum hangı arabayı tercıh edersınız sadece bu arabalar olmak zorunda degıl tabıkı, kamp yapan bırıyım ve bazen yolar gercekten kotu oluyor.Muhtemelen ne ıcın kullancaksın dıye yorumlar gelebılır onu onceden cevaplayım sımdıkı arabam Q7 gercekten guzel bır araba ama gecen haftakı kamp gezımde anladımkı o bır SUV.Daha jeep gıbı bır jeep ıstıyorum tesekkurler sımdıden...
Burda sızın gıbı bılgılı kısılerden yardım ıstıyorum hangı arabayı tercıh edersınız sadece bu arabalar olmak zorunda degıl tabıkı, kamp yapan bırıyım ve bazen yolar gercekten kotu oluyor.Muhtemelen ne ıcın kullancaksın dıye yorumlar gelebılır onu onceden cevaplayım sımdıkı arabam Q7 gercekten guzel bır araba ama gecen haftakı kamp gezımde anladımkı o bır SUV.Daha jeep gıbı bır jeep ıstıyorum tesekkurler sımdıden...