"Oturum Doğrulaması Başarısız" Hatası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,287

hsbasar

Zirve
Yer
Ankara
Oturum doğrulaması başarısız. Lütfen tekrar deneyin. hatasını alıyorum sürekli.

Ayrıca forum kilitlendi benim bilgisayarımda. En son mesaj bugün 15:06 da, sonrasında gelen mesajları göremiyorum.

Forumdan çıkıp tekrar girmeyi denedim, olmadı.
Bilgisayarımı kapatıp açtım, olmadı
Başka bir bilgisayarda kendi şifremle foruma giriş yaptım, bütün yeni mesajları görmeye başladım.
Bilgisayarımın hafızasındaki geçmiş internet dosyalarını ve şifreleri sildim yeniden deniyorum ama halen aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Bu tür problem yaşayan oldumu? Sorunu çözmek için başka neler yapabilirim?

Selamlar
Sedat

Etiketler
Ynt: "Oturum Doğrulaması Başarısız" Hatası

Son ziyaretinizden bu yana ..... mesaj gonderildi ye tikladigim zaman gelen liste 26 ekim 2009 15:08:08 de takildi kaldi bir turlu duzeltemiyorum.
Acil yardim :(

Sedat hocam selamlar,

hsbasar' Alıntı:
Oturum doğrulaması başarısız. Lütfen tekrar deneyin. hatasını alıyorum sürekli.

Bu sunucudan kaynaklanan geçici bir sorun. Halledilmesi için bazı yazılımların güncellenmesi ve birkaç ayarın değiştirilmesi gerekiyor. En kısa zamanda halledilecektir.

Diğer sorun ise tarayıcının çerezlerinden kaynaklanıyor olması lazım, temizleyince neden düzelmedi anlayamadım? Farklı bir tarayıcıda deneyebilir misin acaba?

yol' Alıntı:
Sedat hocam selamlar,

Bu sunucudan kaynaklanan geçici bir sorun. Halledilmesi için bazı yazılımların güncellenmesi ve birkaç ayarın değiştirilmesi gerekiyor. En kısa zamanda halledilecektir.

Diğer sorun ise tarayıcının çerezlerinden kaynaklanıyor olması lazım, temizleyince neden düzelmedi anlayamadım? Farklı bir tarayıcıda deneyebilir misin acaba?

Sedat hocam tarayicidan kasit, windows explorer mi.

Gezenbilir ana sayfasini actigimda guncel tarih ile geliyor, fakat herhangi bir alt basliga girince tarih 26 ekim 2009 saat 15:08:08 e gidiyor ve o gunun ekrani geliyor.
Temizlenebilecek herseyi temizledim, virus taramasi yaptim, 2 defada bilgisayari kapatip actim ama sorun cozulmedi.
Sorunun benim bilgisayarimdaki bir ayardan kaynaklandigini dusunuyorum ama ne oldugunu bulamadim.

chrome.google.com adresinde google chromu indirip kurun tekrar girmeyi deneyin ya da mozilla da olabilir olmadı safari indirin ama allah aşkına explorer kullanmayın (kardeş windowsa ve ürünlerine gıcığım da ondan yoksa özel bir sebebi yok ama chrome hayatımda kullandığım ennnnn hızlı ve kullanışlı browser tavsiye edilir)

yasarergun' Alıntı:
chrome.google.com adresinde google chromu indirip kurun tekrar girmeyi deneyin ya da mozilla da olabilir olmadı safari indirin ama allah aşkına explorer kullanmayın (kardeş windowsa ve ürünlerine gıcığım da ondan yoksa özel bir sebebi yok ama chrome hayatımda kullandığım ennnnn hızlı ve kullanışlı browser tavsiye edilir)

Yasar hocam, chromu ilk ciktiginda kurmustum, bir iki problem oldu tekrar sildim. Sanirim simdi problemleri cozmuslerdir, ben bir daha deniyeyim.
Oneri icin tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR