Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aymeka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,163

aymeka

Ana Kamp
merhabalar

ağustos ayı içerisinde ege turu yapacağım, otostop ile; takip ettiğim(sadece) bu toplulukta bir yol arkadaşı bulabilirim diye düşündüm.

anlaşmak, özellikle kafa dengi olmak çok önemli, varsa böyle bir hayaliniz mesaj ya da buradan yazabilirsiniz.

bu tur çanakkale veya daha ilerisinden başlayıp akdeniz'de de bitebilir buna oturup karar verilir.

süresi karar verilir.

sırt çantası, tulumu, müzik, kültür ve muhabbeti sağlam olan bir arkadaşımız varsa hemen bu numarayı arasın, evet yanlış duymadınız!
(pink floyd, kesmeşeker etc. ) :smiley:

şaka bi yana we can arkadaşlar.

eğlenceli, kent hayatından bir nebze kaçmak ve gezi defterine anı tutmak isteyen bir yol arkadaşı mutlaka çıkacaktır diye ümit ediyorum.

interrail hesapları tutmayınca bir diğer isteğim olan bu turu gerçekleştirmek istiyorum.

not: 23 yaşındayım ve everyday i'm çapuling.

not: masraflar şahsa aittir arkadaşlar biraz araştırma yaparsanız zaten öğrenci adam her türlü çıkarır bu masrafları

edit: arkadaşlar 23 yaşındayım ve dengim biri benim için iyi olacaktır. supertramp yolu ise yolunuz(fakat bu gaza gelmek kesinlikle olmamalı), yol bitmez diyenlerdenseniz, gece topraklı uzun bir yolda güzel şarkılar söyleyenlerdenseniz, Atatürk'ün dediği gibi: "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir." ise karakteriniz, her şeyden önemlisi insansanız eğer buyurun gelin birlikte şarkılar söyleyip, endişelenelim.

Sevgiler.

Etiketler

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

spam olmasın da güncel arkadaşlar

Fikirlerin düşüncelerin çok iyi de çapulling olayı var oda aşılır :D Ben tekrar ramazandan sonra düşünüyorum 10-15 günlük. Sana da uygun olursa detayları özel olarak konuşabiliriz.

not:93'lüyüm

mesaj için teşekkür ederim irtibata geçebiliriz zamanla tabii ama çapuling olayı değişmez. ve özel mesaj da atamıyorum nedeni nedir çözemedim :smiley:

ayrıca özel mesaj yollayamıyorum arkadaşlar, aktif olur olmaz cevap vereceğim. mail adresim de mevcuttur.

95'liyim.Sana uyarsa ben de ege turu düşünüyordum.Kafama göre Ayvalık'tan başlayıp Akdeniz'e kadar inmeyi planlıyorum.Alkol,sigara tüketimi mevcuttur.Yaş farkı senin için bir sorun çıkarır mı bilemem.Mesaj at konuya bakarım.

yaş önemli değil, yaşam tarzı önemli. her türlü zorluk çıkabilir yol boyunca. çalışmak olsun(ki para kazanmak adına istiyorum bunu) açlık olsun, çeşitli canlılar olsun böyle farklı bir çerçevede yolculuk yapmak istiyorum. talep çok fakat gelen mesajların çoğu farklı amaç taşıyor, kimi tatil alanlarına gidip kız peşinde, kimi paranın derdinde, kimi "öyle şey olur mu ya?" kafasında... yani diyeceğim o ki yaşam tarzı için yaş ve ufaktan tecrübe de gerekiyor vesselam. böyle uzun bir yolculukta deneyimim yok sadece kısa mesafelerde yaşadığım oldu.

mustafa_arslan' Alıntı:
eğer yolculuk rotan kamp günlerimize rastlarsa konuk edebiliriz
ağustosun 15 i civarı yola çıkmış olacağım muhtemelen, sizin zaman ve mekan belli mi?

marmaris fethiye kuşadası arasında bir arayış içerisindeyiz ilk olarak insanlardan uzak bir nokta peşindeyiz bulabilirsek bulmazsak kamping alanlarında birinde olacağız ailede aramıza giracek yeni ferdin yani yengemn doğumunu yapacağı tarihin netmesine göre br kaç güne belli olacak biz 8 ağutos yada 16 ağuststan birine takabül edecek 2. seçenek olursa bu gün belli olacak tarihe göre bildirmde bulunacağım

tabii durumlar ne gerektirirse o yapılır muhakkak. ve buralardayız zaten bir gelişme olursa iletişim kurabiliriz.

Merhaba,

9 - 12 ağustos tarihlerinde serbest kampçılık yerine güzelçamlıya karar verdik.

mustafa_arslan' Alıntı:
Merhaba,

9 - 12 ağustos tarihlerinde serbest kampçılık yerine güzelçamlıya karar verdik.

merhaba tekrar;

güzelçamlı sanırsam aydın'a bağlı değil mi? biz iki kişiyiz ayın 7si 10 u arasında yola çıkacağız. tabii 10u bulmaz fakat oraya gelmeye karar verirsek, siz de onaylarsanız o tarihleri bulabilir gelmemiz. ayrıca kalabalık yapacaksak başka bir kamp alanı bakabiliriz, siz kaç kişisiniz bilemiyorum.

Güzelçamlı'da Milli Park var bilirsiniz. Bilmiyorsanız mutlaka görmeniz gereken bir yer. Kamp için ise Milli Park girişine çok yakın Lazoğlu camping var. Kişi başı 10 TL. Ayrıca yine Milli Park girişinde Zeus Mağarası'nı da gezebilirsiniz. İyi Kamplar.

MartinDavid' Alıntı:
Güzelçamlı'da Milli Park var bilirsiniz. Bilmiyorsanız mutlaka görmeniz gereken bir yer. Kamp için ise Milli Park girişine çok yakın Lazoğlu camping var. Kişi başı 10 TL. Ayrıca yine Milli Park girişinde Zeus Mağarası'nı da gezebilirsiniz. İyi Kamplar.

teşekkür ederim burası da güzergahımda var. benim takıldığım konu et su alkol ürünlerinin satıldığı bir yer midir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR