Değerli vitaracılar. 96 model 3k otomatik bir aracım var. Sorun araç bazen çalışmıyor. Sanki vites D konumundaymış gibi marş hiç basmıyor. Fakat araç P konumun da. Ayrıca geri vites lambası da yanmıyor. Vitesi oynatınca bazen yanıyor. Bu iki sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler.
bir an tam basacak sanarsın kulak alışmıştır gıjı gıjı edip çalışmasına ama bi basarsın marşa tık der sadece sessiz ortamda tiz bi ses alırsın inceden neyse sebebi marş motorunu tamir ettir bidaha yapmaz yada temizlettir düzelir.artık hattimize değil ama bende 21 yaşımdan beridir lanetle uğraşıyorum çok seviyorum ama çok huysuz bizim buralarda da tamirci yok aydında oturuyorum 40 milyar borca girdik 3 sene demeden ağız tadıyla binmek hevesine ama olmadı hala huysuz ve diğer sorununa gelince geri vites lambası neden yanmıyodur temahsızlık yada kopukluk vardır basit bitşey yani buralarda olsaydın ben yapardım onuda ufak bi problem yani ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim kaza bela vermesin haa bide bazen viteside algılayamıyo olabilir şanzıman beyni varmış sanırım tam bilmemekle beraber sen p ye atarsın ama o atmadı sanar o yüzden otomatikmi birdaha tövbe keyfi süper ama yok bakımı zor