Merhaba geçen cuma aracım park halindeyken camı kırıp 100 lira bile etmeyecek teybi çaldılar. işin en berbat tarafıda teybi çıkarmak için orta konsol çerçevesini kırmışlar şimdi çerçeve arıyorum acaba nerden bulabilirim?
Ikitellide Atatürk oto san. Yığınla var üst üste duruyorlar beğendiğini seç al hocam fitattada pazarlığı sıkı tut ilk söylediğinin yarısına kadar düşenlerini çok gördüm
sanilanin aksine ikitellide bi tane amerikan hurdacisi var 2 dukkani var bi ihtiyar var surekli eski patronundan bahseden onla alisveris yapmayin fiyati cok soyler indirimde yapmaz.bi dukkani 17. sokakta digeri yalan olmasin 20veya 21 de ordan alin karli cikarsiniz tabi bu taraflardaysaniz
eyvallah parmak izi falan aldılar bi tane çıktı olay yeri incelemedeki memur abi 3 yılda 1000 tane dosya ben gönderdim daha sonuçlanan yok diyor. alacağı teyp 100 lira bile değil işte zevk için yapıyor şerefsizler.
eyvallah parmak izi falan aldılar bi tane çıktı olay yeri incelemedeki memur abi 3 yılda 1000 tane dosya ben gönderdim daha sonuçlanan yok diyor. alacağı teyp 100 lira bile değil işte zevk için yapıyor şerefsizler.