Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Monti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,599

Monti

Kamp III
Mesajlar
833
Tepkime Puanı
1
Yer
Ankara
9 Haziran günü 3 motorlu arkadaş Gerede den Yenice ormanlarına orman yollarından gitme denemesi için yola çıktık. :smiley: 4. arkadaş sabah işten çıkamayınca onunla Gerede de buluşma kararı aldık. Geredeye kadar E5 ten gidecek ve gerede de son alışverişi yapıp ormana dalacaktık. 2 tane motor navigasyonu, 2 tane cep telefonu navigasyonu ve bölgeye ait özel haritalar vardı elimizde. Yenice ormanlarına gidip Eğriova göleti yanında kamp kurmak ve ertesi günde dönmekti amacımız. Saat 10:00 da tekerler dönmesi lazım iken saat 11:30 da halen bu haldeydik. :-\ Bilkent / Real de buluşup küçük alışveriş yapıp, benim yeni yumuşak çantaları motora takmak için baya uğraştık, Sonunda çantalarla gelen motor adaptörünü kaldırıp çantaları direk yan çanta demirine straplerle bağladık ;D ;D
YeniceDenemesi4
 

Etiketler
Daha sonra Benzin aldık :
YeniceDenemesi6

Ve Motorlar çalışsın işareti ;D ;D :
YeniceDenemesi9

E5 üzerinde gördüğümüz bu dönme dolap :
YeniceDenemesi15
 

Yol üzerinde Kızılcahamam yakınlarında durup Mevlana restaurantta çay içip patlıcan kızartma yedik. Kamyoncu dostlarımız bu kadar iştahla yerken bizde duramadık ;)

Yenice Denemesi 19


Yenice Denemesi 20
 

Gerede de durduk tekrar birt yemek yedik, alışverişimizi yaptık ve o sırada Ahmette otoyoldan gerede çıkışından çıkmış yanımıza geliyordu.
YeniceDenemesi26

Pompacının tarifi üzerine yola çıktık. dediğine göre "Yaylalar" a doğru gitmeliydik ama bir türlü Yaylalar yolunu çıkaramadık. Bence herkez diğeri nasılolsa dinliyor diye kendisi tarif edeni dinlemiyordu.
Sonra Hakan yol üstünde bu küçük hn. a yol sorma ihtiyacı uydu. ama ben onun bu yolu bilmeyeceğini düşünerek devam ettim :
YeniceDenemesi35

Netekim iyi yapmışım o, diğer üçünü geri çevirmek isterken ben az ilerde "Yaylalar" tabelasını gördüm. ve bizimkileri çağırdım.
 

Yaylalar yoluna girdikten sonra, kaska takılı Go-Pro kamerayı çalıştırdım. ve bu geziye ait tek videoyu çektim.
buyrun sizde seyredin :
http://www.youtube.com/watch?v=MwlAxAeIDNk&feature=plcp
Neden tek videoydu anlatayım. Go-Pro kameraların "one button" modu var. Bu moda alınca kamerayı açma düğmesine bastığınız an çekime başlıyor. Ve ben muhtemelen gelirken cebimde yanlışlıkla kameranın açma düğmesine dokunmuşum. eve geldiğimde bir baktım - 137 dakikalık motor sesi kaydı var. Cebimde çekmiş. Görüntü yok ses full... Böylce gerçek çekmek istediğimiz yerlere geldiğimizde kameranın şarjı bitmişti. Bu "One Button" moduna dikkatli olun :mad:

Yenice Denemesi 42


Yenice Denemesi 43


Yenice Denemesi 44


Yenice Denemesi 45


Yenice Denemesi 46
 














Yollar darlaşıp, ağaçlar sıklaşıyor demekki yine yol bitiyo. Yine birilerine sormamız lazım. Amcalar bizi bi sağa savuruyo bi sola savuruyo. Sanki birileri bizden tenis topu yapmış habire biyerlere vuruyolar : ??? ??? ??? ??? bir türlü bulunduğumuz bölgeden çıkamıyoruz:

Yenice Denemesi 175


Yenice Denemesi 177


Yenice Denemesi 178


Yenice Denemesi 179


Yenice Denemesi 180
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,245
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst