Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan almirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,703

almirsen

Şener Almir Şen
Yer
bulgaristan
herkese merhaba... ben cj5 kullanıcısıyım ve üzerinde orjinal kampana frenleri var.ama hiç randuman alamıyorum ( özellikle arazide ).
ilk kullanımda fren kusursuz hatta disk ayarındalar fakat ısındıkça presleri azalıyor ama yine de iş görüyor. ama su geçişlerinde veya karlı rotalarda ıslanınca pres nerdeyse sıfıra yakın. evet daha önce kampanalar ıslanınca tutmaz diye biliyorum lakin bukadar felaket olabileceğini tahmin etmiyordum.
bu pazarki gezide bu daha da iyi anladım hatta doğan abiye çarptım.kampanalar kuruyana kadar da hep mesafe korudum durmam gerekirse de arabayı şeve yaslayarak durdum.Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi "http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23262.0" konu başlığında da bunu açıkça görebilirsiniz.

bu koya hakim olan cj kullanıcılarından biraz yardım isteyebilir miyim? acaba benim kampanalarda mı problm var yada bunun tek çözümü frenleri diske döndürmek mi.... şimdiden teşekkür ediyorum.

Etiketler

Ynt: Orjinal Kampana Frenli CJ'lerde Fren Problemi

peki göktuğ abi orjinal cj diski mi takayım yoksa uydurmasyon dodge veya ford falan da olur mu? yaptığım ufak bir araştırmada bunların da cj'ye takılabildiğini duydum doğruluk payı var mı acaba?

Bence orjinal CJ diski takın uydurmak bazen ucuzda olsa istediğiniz performansa ulaşmayabilir. Özellikle fren konusunda...

sanırım anladım ozaman bir an önce yemekten tasarruf edip 1000TL biriktirmeye başliiim... acı yoksa gelişme de yoktur... :smiley:

diete bir kere başladınız mı incecik olursunuz ;D

Yemekten keserek cj güzelleşseydi benim toz bulutu olmam gerekti ama hala 110 kg seyrediyorum. Diyetle alakası yok yani..;D

;Dabi bahaneyle birazkilo veririz belki hem ziyaret hem ticaret hesabı..

o diil de bişey sorcam nerden bulurum orjinal parçayı ve çok zorlanırmıyım ararken...

özel oto atiden bulursun...

hemde layıkıyla montajını yapar...

ara beni numarasını vereyim sana...

linki de budur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13178.0

www.offroadmarket.com

önder abi akşam aradım konuştum gayet ayrıntılı bilgi aldım.... bakalım sıra para bulmaya geldi şimdi....

almirsen merhaba ben adalihasret senin ilkönce balatalarında sorunvar suya girip çıkınca kaydırmayan balatadan taktırmanlazım sonuçalırsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri