Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ordu - Zafer Köyü - Karadağı Mevkii Doğa Yürüyüşü (09 Mart 2008)
Ynt: Ordu - Zafer Köyü - Karadağı Mevkii Doğa Yürüyüşü (09 Mart 2008)
Aramıza hoşgeldin Ali Fuat ailece çıktığınız gezintinin güzel fotoğraflarını bizlerle paylaştığın için tşkler,
sadece bir şey rica etmek istiyorum senden, bir kerede en fazla 5 adet foto yüklersen sayfaların açılışları daha kolay olacak , bir msja 5 foto , sonra yeniden 5 foto şeklinde tşkler ....
İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum, burası ordu ili zafer köyü(karadağ) bölgesi fındık bahçelerinin arasından bir kısa gezimiz, bundan bir ay sonra dahada güzel olacak buralar o zamanki fotolarıda yayınlayacağım, bu tür geziler bizim her hafta sonları yaptığımız rutin gezilerimizdir, sizlere dahada farklı bölgeleri tanıtacağım...
Gezenbilir.com ailesine hoş geldin Ali Fuat.
Zerrin'in dediği gibi güzel fotoğraflarını 5'er 5'er yüklemeye gayret et.
Fotografların boyutlarını biraz küçültürsen yana doğru kaydırma çubukları olmadan da sisteme yükleyebilirsin.
Böylelikle bizleri ekranın dışında kalmış görüntüler için çubuk kaydırma zahmetinden kurtarmış olursun.
Herkeslerde 19 inç ekran yok
Paylaşımlarını ve yöreni tanıtacak etkinliklerini bekliyoruz.
Seni daha yakından tanıyabilmemiz için kendini Tanışma Platformu (Trekking) Köşemizde tanıtırsan çok seviniriz, teşekkürler ve keyifli geziler diliyorum, linkini veriyorum