Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,242

Etiketler
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum kulübüm adına arkadaşlar, yerimiz belli buyurun bu heyecanı birlikte yaşayalım.

uzaklardan ordumun yaylasına,karına gıpta etmemek elde değil...
allah izin verirse döneceğim memlekete,alacağım bir 4 x 4 düşeceğim peşinize tabi kabul ederseniz...

tunguska' Alıntı:
uzaklardan ordumun yaylasına,karına gıpta etmemek elde değil...
allah izin verirse döneceğim memlekete,alacağım bir 4 x 4 düşeceğim peşinize tabi kabul ederseniz...
mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel bize katılman için illa 4x4 aracın olmasına gerek yokki her zaman bekleriz

ağabeylerim ben yeni üyü oldum sitenize. Video ve fotoğraflar çook güzel. Tek kelimeyle LASTİKLERİNİZ ZEVAL GÖRMESİN

selam arkadaslar allah ızın verırse askere veya londra ya gerı gıtmezsem bu kıs G.C 5.2 ıle aranızda olmayı cok ısterım cok guzel goruntuler hepınızın emegıne cebıne ;D saglık ufak aksılıkler olsada her sey cok guzel gecmıs umarım bu ortamınızz bakii kalır saglıcakla :(

Acaba 52 au 570 plakalı aracta ne motoru var cok merak ediyorum

Bilen birisi varsa yazabilirmi cok ama cok merak ediyoruz karabük e geldiginde bakamamıstık

Tesekkürler Araba Cok iyi uzuyor cok güzel bi motoru var karabük te hayranlıkla izlemiştik Acaba En son hız göstergesi kac yapabiliyor?

harika yalnız defenderin kalması beni şaşırttı. sorun lastiklerde dediniz o zaman tamamdır ;) ayrıca ısuzu da güzel gidiyor ona da şaşırdım. lastikler de iyi olmalı difransiyel kilidi de olmalı..difransiyel kilidini soran arkadaşlara..ben de yeni öğrendim tekerleri kilitliyor aynı anda dönmesini sağlıyor..difransiyel kilidi off road da şart sanırım bu hesaptan bu çıkıyor

ayrıca doblolu arkadaşları da kutluyorum :p şaka maka çıkmayı başardığınız için tebrik ederim. sarı cj sanırım tuzla yapımı. onu da tebrik ediyorum o lastiklerle yolda kalmamış demek oluyorki cj ler efsane olmayı hakediyorlar.

ah orada olmak vardı.. ben rize ardeşenliyim fakat istanbulda yaşıyorum..memlekete gidersem jeep ile giderim ardeşen off road a üye olurum bakalım onlar da böyle etkinlikler düzenleyeceklermi :smiley: sitede aradım fakat ardeşen off road ın herhangi bir etkinliğini göremedim. keşke onlar da böyle etkinlikler yapasalar bizleri mutlu etseler. kaçkarlarda harika işler ortaya çıkabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR