Opel Frontera Hakkında Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unforgiven1127 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,945

unforgiven1127

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
İyi günler,
Aranıza yeni katıldım ve ilk 4x4 aracımı almak istiyorum forumdaki çoğu yazıyı okudum aklımda frontera ve freelander vardı ikisi hakkındada yazılanları okudum çarpışma testlerini izledim. Frontera freelander a göre daha ii sonuçlar vermiş buda araca ısınmamı sağladı ayrıça ben sizler gibi offroad için kullanmıyacağım aracı beklentilerim biraz farklı ve düşük. Ankarada oturmaktayım ve yaz aylarında kampa giderken şuanda kullandığım Doblo yu tıkabasa doldurmaktayım o nedenle bagaj hacmi benim için önemli aracıda tüplü kullanacağım için freelander bana yetmez diye düşünmekteyim onun dışında karda çamurda ankaranın kar altında kalan yokuşlarında beni yolda bırakmasın yeter. Frontera için kullananlar iyi diyor ama birçokta olumsuz yorum okudum benm fazla bir bütçem yok ya dobloyu satıp alacağım yada takas... 18 bin liralık bir bütçem var ayrıca cherokee ler gibi fazla yakan arabalarada yanaşamıyorum. Frontera için kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ben 2.2 motor 1997 model olanını düşünmekteyim ama sorunlu olduğuna dair yazılar okudum bunların doğruluk derecesi nedir ve sorunlar nelerdir acaba? Onun dışında yedek parça için Ebay de alındığını okudum Ankarada yedekparça sıkıntım olurmu? Hor kullanılmamış bir araç bulabilirmiyim ve Ankarada kime gösterebilirim? Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Saygılar.

Münir Anameriç
 

Etiketler
Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Öncelikle hoşgeldin diyorum arkadaşım;
Ben almayı düşündüğün aractan kullanıyorum,elindeki miktarla iyi bir frontera alabilirsin,Ankara da yaşadığın için parça sıkıntın olmaz ayrıca ihtiyacımız olduğunda bize de gönderebilirsin :smiley: :smiley:
İlk alırken temiz ve iyi kullanılmış bir araç alırsan sonraki çıkacak sorunlar kullanım hatası olabilir diye düşünüyorum,frontera insana güven veren bir araç,yol tutuşu (kullanıma bağlı) ve ağırlığı ile,yakıtı oldukça uygun.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Piyasada daha az sorun çıkaran araçlar vardır, daha çok sorun çıkaran araçlar da vardır. Bir de sorunlu araçları bile sorunsuz kullanabilen bilinçli kullanıcılar vardır. Benzinli motorda kronik sorunlar soğutma sisteminden kaynaklanır. Şöyle ki, mesela aracın termostatında bir problem vardır değişmesi gerekiyordur. Fark etmezseniz motor hararet yapar rektefiye edilmesi gerekir. Tamirden sonra hala daha fark etmez arızaya sebep olan parçayı değiştirmezseniz 3 kuruşluk termostat yüzünden aracınız yine hararet yapar. En baştan önlem alırsanız sorun yaşamazsınız. Daha da radikal bir önlem alıp sorunsuzluğu ile ünlü araçlardan birini de seçebilirsiniz ama frontera'yı seviyorum diyorsanız sorunsuz kullanmak sizin elinizde.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Selamlar arkadaşım. Ben de Ankarada serviste temizliği ve sağlamlığı onaylanmış 97 model bir opel frontera var. Ben eşim kullanamadığı için satıyorum. Görmüşsündür belki.Foruma yazmıştım. ilgilenirsen görüşelim.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

gubito' Alıntı:
Selamlar arkadaşım. Ben de Ankarada serviste temizliği ve sağlamlığı onaylanmış 97 model bir opel frontera var. Ben eşim kullanamadığı için satıyorum. Görmüşsündür belki.Foruma yazmıştım. ilgilenirsen görüşelim.
İyi günler Benim 2004 model 1.3 dizel multijet 60.000 km de çift kapılı bagajı yukarı doğru açılan ticari amaçla kullanılmamış bayan tarafından okula gidip gelmek amacıyla kullanılmış fiat doblom var takas düşünürmüsünüz acaba? Orjinal Ankara arabasıdır hiçbir problemi yoktur.
 



Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Merhabalar.Takas düşünebiliriz .Hocam arabanızın fotoğraflarını yükleyebilirseniz görmüş oluruz. Çift kapı olayını ben anlayamadım. Bende eşimin de kullanabileceği geniş bir aile arabası arıyorum açıkçası.Çünkü benimde küçük bir kızım var. Fakat arkada kapı yoksa sıkıntı olabilir.En azından tek tarafta kapı varsa olabilir diye düşünüyorum.Bu arada ben Tokat'ta ikamet ediyorum. Burada öğretmenim.Yani Ankara'ya gelmem mümkün değil. Siz benim arabamın fotğraflarını forumdaki sayfadan ya ada araba vaya arabam . com dan görebilirsiniz.Telefonumu yazmıştım foruma arayablirseniz ayrıntılı konuşuruz. İyi günler.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Ticari amaçla kullanılanlarda genelde arkada tek sürgülü kapı olur bizimki aile arabası olduğu için fabrika çıkışı orjinal olarak arkada çift sürgülü kapısı mevcuttur. en kısa zamanda resimlerini koyacağım.
 


Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Alın size ibretlik bir hikaye.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61199.0;topicseen

Bu mesajın sahibinin artık hiçbir aracında hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. O kadar dert görmüş ki neredeyse sanayide usta olabilir bu bilgiyle ;D
Bütün bunlardan sonra artık kendisi için hiçbir araç "sorunlu" olamaz aracın içini dışını ruhunu biliyor ne de olsa.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Evet beyaz forumdaki beyaz Frontera benim hocam. Bende dediğim gibi arabamı Ankara'dan aldım. İki kere Ankarada bir kez de Tokatta servise götürdüm. Malum bu tür arabalar normal arabalar gibi değil. Arabamın yürüyen aksamında en ufa bir kusur yoktur. Servis belgeleri mevcuttur.Dediğim gibi sadece arka sağ çamurluk üstündeki cam kırıktan dolayı değişik.Buralarda bulamadık . Ankarada nasıl olur bilemiyorum. Gerçi benim için çok önemeli bir ayrıntı değil, yürüyeni sağlam olduktan sonra.Eğer fotoğrafları koyarsanız ; ciddi düşünürseniz görüşebiliriz.Selamlar.
 



Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

Bende üniversitede okuyorum şuanda kayıtlarım var biraz meşgulüm yarın en geç öbürgün bende resimleri buraya koyarım yada direk size yollarım nasıl isterseniz.

Selamlar.
 

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

[qmerabalar. eğer e mail adresiniz varsa daha sağlıklı konuşabiliriz diye düşünüyorum. ben benimkini yazıyorum dilerseniz ekleyin konuşalım.
gubito-50@hotmail.com
 


Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım

unforgiven1127' Alıntı:
aracın resimlerini mail adresinize yolladım inceleyin daha detaylı konuşuruz.
aldım hocam saolun.bende bagaj resimlerini çektim. buraya yükleyebilrim isterseniz mailinizede atabilirim.ayrıntılı fotoğrafta yükleyebilirim isterseniz . bu arda arabamın tüpü brc marka olup ruhsata işlidir. 2008 senesinde takılmış.

DSC03316


DSC03317


DSC03318


DSC03308


DSC03308
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,184
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst