adrenalin7077
damarlara adrenalin aşılamaktır offroad....
Arkadaslar aranıza yeni katıldım tanıdğnz bildiğiniz motoruna güvendiğiniz 1997 model frontera sport arıyorum teşekkürler....
Sağolasınz fakat daha sahibi ile dahi görüşmedim şuanda araştryorum. Bu arada sport 3 kapı 1997 modeller sanırım az sayıda var yanilior muyim?mrdnmz' Alıntı:Fuat Abi kesin biliyordur bu aracı sanırım konuyu görmedi henüz... Hayırlısı olsun.
bu siteyi kuran yöneten bilgi paylaşımında bulunan tüm duyarlı Gönüllü arkadaşlara sonsuz teşekkürler ¦) 1997 model frontera 3 kapi aramaya devam ediyorum kulağnza gözünüze denk gelirde haber verirseniz cok sevinirim ....ayazağa' Alıntı:Bu araç 5 sene önce istanbulda benim aynı mahallede arkadaşımda idi
gerçekten dev ve heybetli bir araç tır
5 sene once yanılmıyorsam 15 civarı bir rakama
muayenesiz ve on çekerleri çalışmaz halde satmıştı istanbulda birine şimdi bursada ayoff sitesinde offroad da çekilmiş resimleri vardı
son olarak alan kişinin motor yaptırdığını biliyorum çok masraf etmişlerdi o zaman şimdiki durumu nedir bilmiyorum
mrdnmz' Alıntı:Fuat Abi kesin biliyordur bu aracı sanırım konuyu görmedi henüz... Hayırlısı olsun.