Opel Forentera 2.0 Sport

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONURAKATA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,005

ONURAKATA

Yeni Üye
Yer
ıstanbul
abıler arkadaslar kardesler herkeze merhabalar opel forentı sport almak ıstıyorum asıl gonlum lada nıva almak ama sehırıcınde kullanılacak dıye rahatsız edıcı olunabılır denılıyor forentı nasıldır korık sorunları varmıdır lpg yakıtı nasıldır aılem ben 3 kısıyız 3 yasında olgum var yardımcı olursanız sevınırım herkese tesekkurler

Etiketler
Ynt: Opel Forentera 2.0 Sport

ONURAKATA' Alıntı:
abıler arkadaslar kardesler herkeze merhabalar opel forentı sport almak ıstıyorum asıl gonlum lada nıva almak ama sehırıcınde kullanılacak dıye rahatsız edıcı olunabılır denılıyor forentı nasıldır korık sorunları varmıdır lpg yakıtı nasıldır aılem ben 3 kısıyız 3 yasında olgum var yardımcı olursanız sevınırım herkese tesekkurler

Sevgili Onur bende 1998 model frontera 2.2 benzinli 5 kapi olani var, senin istediginden bir buyuk olani, 2007 tarihinde satin almis ve tartarini gaz taktirmistim, forumdaki daha eski kullanicilar daha guzel bilgiler verebilir ancak ben 6 yillik kullanim sonucunda edindigim tecrubeleri yazayim bir fikir verir umarim

1. Oncelikle soylemem gereken su; hem dagda heryere sakin sakin girsin ciksin, tirmansin hemde duz yolda beni yormasin, icindekiler yorulmasin, hem binek hem offroad olsun diyorsan fronteradan ucuz araba yok, rahatlik ve surus zevki olarak niva ile uzaktan yakindan karsilastirilmaz, ama nivanin offroad performansini burdan izledigimiz kadari ile daha iyi,
2. Galza ilgili sorun var aracta, uyum saglamiyor, buna cogu kullanici tartismalardada katildi, Gaz taktirmadan once benzinle inanilmaz guzel calisan bir araba idi benimki, gaz taktirdiktan sonra benzinde sorunlu calisiyor, kisin gaza gecmesi uzunca bir sure aldigindan benzinle gidis biraz problemli oluyor ilk 10-15dk, cekmeme, sallama, egzost patlamasi v.s.
3. Ustasini bulmak cok onemli zira opel servisleri bilmiyor ve ilgilenmiyor, birazda zamanin varsa burda cok guzel seyler yapan arkadaslar var, forumdan yararlanmak lazim
4. Gaz yakisi olarak 2000cc benzinli motorlu butun offroad lardan daha az yaktigini soyleyebilirim, en son zamlardan sonra ipin ucu kactigindan hesaplamadim, ama benim fronty 0,40krs civari yakiyordu,
5. Orijinal parcalari var ancak biraz pahali, yan sanayi parcasi yok, yurt disindan ebay dan falan getirenler var bildigim kadari ile ancak cogu mekanik ve motor malzemesinin isuzu araclarla uydugu soyleniyor, forumu takip etmek danismak lazim.

Alirsan hayirli olmasini diliyorum simdiden.
5. Rahat, saglam, hem duz yolda hem dagda surusu zevkli bir arabadir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri