Konuya cevap ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Murat Bey,

Öncelikle tecrübenize saygım var. Gördüğüm kadarıyla çekme karavan forumunda sürekli aktif olan iki kişiden birisiniz. Yazdıklarınızdan öğrendiğimiz çok şey oldu. Ancak naçizane bir eleştirim olacak. Bu ülkede emekli olmayıp çalışmak zorunda olan ve karavanı sadece hafta sonu ve tatillerde kullanabilecek ama karavan sevdasından da vazgeçmek istemeyen bir kesim var. Şahsen bende bu durumdayım. Bugün yerli karavanlar genelde 50 bin - 100 bin arası fiyatlarda satılmakta. ithal karavanlar ise 150 bin- 170 bin aralığından başlamaktadır. Bahsettiğim kesimdeki insanlar çoğunlukla bütçe ve karavanı kısıtlı bir zamanda kullanmaları nedeniyle yerli karavanlara yönelmektedir. Bu seçimi yaparken de herkes kendi araştırmasını yapıp, kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine göre bir seçim yapmaktadır. Yoksa herkes ithal karavanlarının kaliteli olduğunu biliyor ve zaten herkes ithal karavanların hayalini kuruyor. Bende yerli karavan aldığımda bu forumda tepki ile karşılaşmıştım. Çoğu arkadaşımızda tepki ile karşılaşıyor ve forum serüveni daha başlayamadan bitiyor. Yani bence bu durumda tepki gösterecek ya da altında başka bir amaç arayacak bir durum yok. Alıntıladığım mesajınız ve buna benzer bazı mesajlarınız nedeniyle yeni karavancı arkadaşlarımız bu güzide forumdan uzaklaşmaktadır.  Şahsen bende kendi karavanımla ilgili foruma bir şey yazmaya korkuyorum. Çünkü benzer tepkiler alacağım " o paraya o karavan mı alınır" "markanın reklamını yapıyorsunuz" vb. Halbuki karavan üreticilerimiz o kadar çoğaldı ki bu forumda her çıkan karavanla ilgili bir başlık olsa ve orada kullanıcılar olumlu olumsuz görüşlerini belirtseler kötü mü olur. yoksa insanlara faydası mı olur. Belki bu mesajımdan sonra bana da tepki göstereceksiniz ancak benimkisi iyi niyetli bir eleştiri.

Sağlıcakla kalın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
ydanisman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR