toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 24 Tem 2008 #2 oğlum insan resim felan koyar nasıl jawa cısın sen yaw
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 24 Tem 2008 #3 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! platform olarak mı java yoksa motor olarak jawa mı ?
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! platform olarak mı java yoksa motor olarak jawa mı ?
Ergin0737 Kamp II Mesajlar 326 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 28 Tem 2008 #4 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! şu anda jawa 1968 model topluyoruz ,sesi muhteşem çıkıyor tarih yazmış türkiye için jawa.
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! şu anda jawa 1968 model topluyoruz ,sesi muhteşem çıkıyor tarih yazmış türkiye için jawa.
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 28 Tem 2008 #5 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! arkadaşım senin zannettiin JAVA değil çekoslovak üretimi bir dev JAWA sen yanlış anlıosun olayı
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! arkadaşım senin zannettiin JAVA değil çekoslovak üretimi bir dev JAWA sen yanlış anlıosun olayı
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 28 Tem 2008 #6 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ergin bende de 72 model 250cc californian model bi canavar var ama benimki orjinal 6 volt değil 12 volt özel yapım
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ergin bende de 72 model 250cc californian model bi canavar var ama benimki orjinal 6 volt değil 12 volt özel yapım
Ergin0737 Kamp II Mesajlar 326 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 28 Tem 2008 #7 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! resmini koysana
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 30 Tem 2008 #8 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! koymayı denerim ama yapmam heralde
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 5 Ağu 2008 #9 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! koy ali koy çek bizim obada, koy foto aslanım
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! koy ali koy çek bizim obada, koy foto aslanım
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 5 Ağu 2008 #10 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! senle görüşmem lazım sen benim dalış aletlerinin naptın bu arada her nerdeyse hemen bana ulaştır çok lazım
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! senle görüşmem lazım sen benim dalış aletlerinin naptın bu arada her nerdeyse hemen bana ulaştır çok lazım
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 5 Ağu 2008 #11 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! aga asenadaki evde kaldı onlar benimde aklımda ama nasıl ulaştırcam sana???: gitmeden önceki gün aradım seni ama yoktun işte edro da kaldığın gün)
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! aga asenadaki evde kaldı onlar benimde aklımda ama nasıl ulaştırcam sana???: gitmeden önceki gün aradım seni ama yoktun işte edro da kaldığın gün)
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 6 Ağu 2008 #12 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ben anlamam kardeşim anahtarımı yollarsın evi mi verirsin ben anlama ulaştır bana onları
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! ben anlamam kardeşim anahtarımı yollarsın evi mi verirsin ben anlama ulaştır bana onları
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 6 Ağu 2008 #13 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! gelmeye çalışcam oraya onun dışında ulaştırmam imkansız
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! gelmeye çalışcam oraya onun dışında ulaştırmam imkansız
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 7 Ağu 2008 #14 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! benim sorunum değil ben sana giderken birine bırak siteden diye söyledim yapmaman senin hatan mutlaka ulaştırosun onları bana
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! benim sorunum değil ben sana giderken birine bırak siteden diye söyledim yapmaman senin hatan mutlaka ulaştırosun onları bana
asker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 8 Ağu 2008 #15 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! zaman olmadı birine vercek ali biliosun durumları işte en kısa zamanda ulaştırmaya çalşcam sana
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! zaman olmadı birine vercek ali biliosun durumları işte en kısa zamanda ulaştırmaya çalşcam sana
toronto93 Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 0 Yer edremit/balıkesir 8 Ağu 2008 #16 Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! umarım sezon bitmeden getirirsin ki mutlaka getirmen lazım
Ynt: Önceden de '' Jawa '' Vardı Şimdi de '' O '' Var !!! umarım sezon bitmeden getirirsin ki mutlaka getirmen lazım