Ön göğüs değişikliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan montero 3.5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,014

montero 3.5

Ana Kamp
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Aracımın aynısının bir üst modeli var elimde ingilterede. Kullandığım araç kıbrısta. İngilteredeki aracı buraya getiremiyorum. Fakat parçalayıp getirme şansım var. Buradaki aracım 1996 xj 2.5 TD. Oradaki aracım 1997 xj 2.5 TD. Göğüsleri ve kapı döşemeleri farklı bu iki aracın. 1997 olanın göğsünü 1996 olana takabilir miyim? Yada böyle bir uygulamayı Türkiyede yapmış olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Etiketler
Ynt: Ön Göğüs Değişikliği

Bence çok gereksiz bir iş olur. Döşemeler sorun olduysa bu araçların ikisini de satıp daha yenisini bakabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR