Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NivamYokBenim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,710

NivamYokBenim

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Ben Nivam için ön ve arka silecekleri muz silecek dediklerinden yapmak istiyorum çalışmasında bir sıkıntı olur mu? Birde kışın kar ve çamurda kullanmak için, yazında arazide kullanmak için büyük dişli traktör lastiklerinden takmak istiyorum bu konudaki görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Etiketler
Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

traktör lastiğiyle asfalta, trafiğe çıkacaksanız güvenlikle ilgili sorun yaşarsınız (fren mesafesi, yol tutuşu, gürültü, arabayı yorması), fakat kullananlar arazi performansından çok memnun (kullananlar yine 100 200 km'lik asfalttan offroad parkuruna gidiyorlar ama)

yolda ve arazide ne kadar vakit geçireceğinizi düşünerek traktör lastiği'ne girişin derim, OK144 bir alternatif olabilir

silecek konusunu bilmiyorum maalesef

ok 144 te çok gürültü yapıyor ben 3 aydan beri kullanıyordum, yazlıkları takınca kafam rahatladı, ben olsam daha farklı bir şey bakardım, sanki bir sitede kumho görmüştüm ama nerde tam hatırlayamadım

Düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkür ederim şöyle güzel bir lastik bulsam beni karda çamurda bırakmayacak yaz kış kullanacağım bir şekilde tereddütsüz alırım fakat bende birkaç yerde baktım ama hangi lastik konusu olsa niva'ya olmaz diyorlar sonuç itibariyle ya genişlik ya da büyüklük yönünden :(

Asfaltta çok fazla kullanmayacağım ama gideceğim yerlerde öyle çok zorlu yerler olmayacak, belki bir dağa tırmanış ya da çamurlu bir zeminden geçiş, çok yüksek olmayan sudan geçiş falan olacak. Aslında görsel açıdan güzel ve dişli bir lastik bulsam alırım, örnek oalrak Silverstone Extreme lastikleri ama onları kullanmak için güçlendirme yapmak gerekiyor :eek:

Teşekkür ederim güzel lastikler acaba niva için işlem yapmadan kullanılabilir mi onu bir danışmak lazım

Muz tip sileceklerden genelde herkes memnun, arada bazı araçlarda klasik silecekten daha kaygan olduğundan belki, kenara vurabiliyor, honda da oldu, bi denersiniz zaten ucuz bişey,
lastik için de pat pat lastiği bakın bi de,nisbeten dar lastikler pat patlarınki, ladanın orjinal ince latği gibi bişey bulma şansınız var, cj lerde falan görmüşsünüzdür, yolunuzun düştüğü yerlerde bi da patpat lastiği bakın, yada o lastiği de üreten bi firmanın satıcısındanbakabilirsiniz varmı diye, petlas ın olması lazım

Traktör lastiği kış için daha cazip gibime geliyor ok144 karda pek performans sağlamıyormuş sanırım

jantlarının ebadını bilmiyorum ama benim niva da 215*75*15 maxis 753 m/t lastik var bulmk için cok uğraştım ama hem çamurda hem karda hemde asfalt da gayet başarılı alırken lastikci ses yapar dedi ama ben bişey duymadım bir iki gün önce muhabbeti geçti sertleşmemiştir daha dedi ama ok 144 daha az ses ve daha iyi tutuşu olduğu kesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR