ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,205

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
arkadaşlar yapacak birşey kalmayınca gene kaşıntı tuttuda :smiley:
cj 6 aracımdan çıkacak parçalar : hala hazırda takılı olan ön arka İNTER 5 BİJON GENİŞ TİP dana 44 defransiyel ön arka 41/11 ayna maruti şapkalı akslar ön arka bilyeler yeni degişmişdir 1 sıfır yedek bilyası verilecektir
komple bakımları yapılmış. diskler sıfır arka kampanalar idare eder ayriyeten sıfır "1 takım kampanasıda yanında
şanzuman sr4 sadece 4 vites geçişlerinde zaman zaman cartlamakda bende makine toyoya makine farklı oldugu için pirizdirek degişmesi gerek
parçalar araç üzerinde görüldükden sonra sökülecektir
istedigim rakam şanzuman dahil yedekler dahil 3500 iradır

Etiketler
Ynt: ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Photo-0082.jpg

Photo-0085.jpg

Photo-0105.jpg

arkadaşlar resimlerde gayet net belli olmakta sadece kaşıntıdan degiştiriliyo bu parçalar
defransiyeller b cj 8 den bile en az 30 cm geniştir dıskler balatalar ves sıfırdır yedek sıfır 1" takım kampana ,1 adet arka bilya verilecektir
şanzuman sadece 4 vitese geçişde ara ara bir cırtlama var cj serisine takılacaksa pirizdirek degişmesi gerek toyota serisine sorunsuz montaj yapılabilir bende motor TOYOTA o yüzden
arazi tüm bakımları yapılmış sorunsuz
gayet mantıklı bir fiyat verdim amacım bıran önce satılması bu paradan aşagada verilmez sadece difler 2500 3000 lira sorun araştırın

Bahsettiğiniz yenilemeler ne zaman yapıldı dif'lerde?

Sadece difransiyel veya difransiyel ve Dana 300 olarak satmayı düşünürmüsünüz?

Benim de değişik planlarım var. :smiley:

6 7 ay oldu sanırım bakımlar yapıldıktan sonra çok fazla zaman bulamadık gezmeye 5 6 gezi yaptık
parça parça vermeyi düşünmüyorum tek kalemde elimden çıkması gerek zaten şu an aracımda takılı bunlar satılınca ben purojeme başlıyacagım

arkadaşlar ilgilendiginiz bu parçalar kolay bulunacak parçalar deyildir önce fiyat araştırmasını başka biryerden yapınız sonra kıyaslayınız
her malın iyi kötü bir degere ederi var ben geçenlarde sadece arazi şanzumanı dana 300 bi arkadaşa 1 ay aradık 900 den aşagı bulamadık sadece arazin dikkat edin daha ne diyim
beni tanıyanlarınız bilir biz işin ticari tarafında deyiliz sadece purojede yapılacak masrafın en azından yarısını burdan karşılarım diye düşünmüşdüm
bu rakamdan aşagı söker çıkarır garajın bi köşesine koyarım 10 yıl dursun torunlarıma lazım olur :smiley:
PAZARLIK YOK

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR