Yorumunuz için Teşekkür ederim. Araç kullanımı dışında Karavan olarak bir deneyimim yok. bir-iki günlük Kamp olaylarına katılmak dışında zaten bunları düşünerek rastgele bir araç al içerisine yatak koy yollara düş doğa alır doğa verir. Şeklinde bir heves ile yola koyulup 1-2 hafta sonra pişman olup geri dönmemek adına uzun zamandır araştırma yapıyorum.
Bir çok insanın deneyimleri ve önerilerini not alıyorum belki satın almayıp kendim isteğim doğrultusunda bir şeyler yaptırırım diye, Benim en büyük problemim deneyimlerini paylaşan insanları gördüğüm kadarı ile minyon tipli insanlar benim ise boy etkenim var. normlade bir-iki hafta takılacak insan için tavan boyu vb . şeyler pek öyle önemli değil ama dediğim gibi uzun yıllar düşündüğüm için bazı seçimleri iyi yapmak gerekiyor.
Araç ile sürekli olarak hareket halinde olmayı düşünmüyorum zaten başlarda 2 haftada bir bir yerden diğerine geçecem bu süreçte deneyim kazanırım diye düşüncem var. Altta örnek bir görsel attım yatağın yanına wc şeklinde birde mutfak var
Ekli dosyayı görüntüle 633548