Merhaba;
Oğuz,Yusuf,Murat,Levent ve Süleyman beylere çok teşekkür ediyorum.
Bu işi sürdürme niyetinde olmamama rağmen inanın halen beni tahrik ediyorlar.
Şu an çok kısa bir gezideyim, bu olumsuzlukları geçmişte bırakmak istememe rağmen dün gelen bir haberle yine günümüzü zehir ettiler.
19/10/2012 Cuma günü Ankara'daki iki candan dost olan Seyfettin (Hoca) Başkurt ve Abdullah Tepe ile beraber muhatap şirkete gitmiştik. Bu arkadaşlar Ahmet beyi yeterince mağdur ettiniz, biz konuyu tatlıya bağlamaya geldik dediler. Ve aynı tarihli Ahmet Özdemirin aracından dolayı alacak verecek yoktur diye bir ibra düzenlendi.
Bu arada fatura düzenlemeleri gerektiğini fakat şu anda muhasebecilerinin olmadığını (yalan) söylediler. Yarın kargolayacaklarını belirttiler. Ben faturalarının ibra tarihiyle aynı tarih olmasını açık düzenlenirsede mutlaka tahsilat makbuzu düzenlemeleri gerektiğini defalarca söyledim.
Buna rağmen faturayı 30/10/2012 tarihli açık olarak düzenleyip tahsilat makbuzu olmadan kargolamışlar ve dün adresime bırakılmış.
Tabiki yine sinirlendim. Sekiz günlük süre içinde bu faturaya itiraz edip noterden ihtar göndereceğim.
Bu nasıl bir ticaret anlayışıdır çözemiyorum birtürlü.Hiçbir işleri düzgün değil. Sürekli halen dalavere düşünüyorlar.
Lütfen duyan duymayanlara bu konu hakkında bilgilendirsinki, başka soykar mağdurları olmasın.
Selamlar,saygılar.