Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar BurayaArkadaşlar ben okçuluğa yaklaşık 6 aydır başladım. Başlangıç olarak Geologic initech 2 28lbs'lik long bow aldım. Ok olarak 84cmlik karbon ok ve henüz yeni kırdığım 70cmlik aluminyum ok kullanıyorum. Gerek güvenlik, gerekte meraklı gözlerden uzak olmak için ormanlık alanlarda çalışıyorum, şuan öğrenci olduğum Samsun şehri ormanlarında kendime çalışma alanı yaptım, ağaca iple asılı pet şişeleri vurmaya çalışıyorum. Bu esnada tek okla çalışmam zor oluyor, orman içinde olduğum için ağaç dalları vs. ile iyi kalitede ok yapmam mümkün müdür? Deneyen arkadaşlar varmı?
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
Arkadaşlar ben okçuluğa yaklaşık 6 aydır başladım. Başlangıç olarak Geologic initech 2 28lbs'lik long bow aldım. Ok olarak 84cmlik karbon ok ve henüz yeni kırdığım 70cmlik aluminyum ok kullanıyorum. Gerek güvenlik, gerekte meraklı gözlerden uzak olmak için ormanlık alanlarda çalışıyorum, şuan öğrenci olduğum Samsun şehri ormanlarında kendime çalışma alanı yaptım, ağaca iple asılı pet şişeleri vurmaya çalışıyorum. Bu esnada tek okla çalışmam zor oluyor, orman içinde olduğum için ağaç dalları vs. ile iyi kalitede ok yapmam mümkün müdür? Deneyen arkadaşlar varmı?
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız