Ojinal 1980 CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dadya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,836

dadya

datça güzel yer...
Yer
istanbul
orjinal 1980. ziraatten çıkma, T176 şanzıman, sorunsuz arazi, besttop tente iş görür, 4 MT lastik iyi durumda. ruhsata işli LPG ve benzinde sorunsuz çalışır. muayene 2011 6. aya kadar geçerlidir. orjinal motor,karbüratör, şanzıman.fiyat: 15000 TL. göksel şimşek telefon: 0532 5159078

IMG_1118.jpg

Etiketler
Ynt: Ojinal 1980 CJ5

hayırlı satışlar göksel bey.üzüldüm sattığınıza.
alana şimdiden hayırlı olsun.orjinal bi araç..

Can

göksel bey datça da mısınız?
yazın temmuz da tatile gelmeyi düşünüyorum datça ya

evet datçadayım.buyrun gelin güzel bir yer datça hele jeep ile bir başka güzel:smiley:tüm gezenbilire tafsiye olunur....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR