Öğretmenlerim; Gününüz Kutlu Olsun 24 Kasım 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,079

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Siz değerli Öğretmenlerimin Anma Gününüzü kutlar,saygı ve hürmet ederim. Bu güzel günün anısına özel olarak anmak istediğimiz
öğretmenlerinizide yazmanızı rica ediyorum.

Bu vesile ile İlkokul öğretmenim Sayın Süheyla CONKER hanımefendiyide rahmetle anıyorum.

Etiketler
Ynt: Öğretmenlerim; Gününüz Kutlu Olsun 24 Kasım 2012

Levent bey ince düşünceniz için teşekkür ederim :smiley:

Yıl 1953, ilkokul 1.sınıftayım.Oturduğumuz köy -Doruk-900mt denizden yüksekliği.O yıl herzamanki çok kar yağdı.Benim boyumu aşıyordu.Okula tek sıra abilerimizin arkasından yürüyüp gelmiştik.Öğleden sonra kar çoğalmış açılan cılga kapanmıştı.
Paydosta öğretmenim (O şimdi Cennet'de) haydi gel Seyfettin; atla sırtıma beraber gidelim,arkadaşların ve abilerin de actığımız cılgadan gelsin,demişdi.
O okulunu kendi yapmıştı.Sobasını kendi yakmışdı.Benim düşündüğü mü sizde "elbet de Cennetliktir"diye düşünüyormusunuz?
Başta Büyük ATATÜRK olmak üzere Tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor,Eğitim Emekcilerinin de günlerini kutluyorum.

Bütün öğretmenlerimizi sonsuz saygı ile kutluyoruz...

Ülker&Yavuz

Rahmetli olan ogretmenlerimizi dualarimizla aniyoruz.
Emekli ve hala gorevde olan tum ogretmenlerimizi de sevgilerimizle kutluyoruz.

Bizi her daim koruyup kolladigin,
Kamp alanlarinda karnimizi doyurdugun,
En iyi navigasyondan daha iyi yol gosterdigin,
Her dile mensup insanlara derdimizi anlatabildigin,
En gucsuz animizda enerji, en kizgin animizda sabir verdigin,
Sonunda yesil pasaportlatimizi almamiza vesile oldugun icin :smiley:
Ogretmenim, canyoldasim, degerli esim Ebru Ogretmenler Gunu'n kutlu olsun.

Mustafa GULER

Seyfettin hocam, Ben de Sizin ve Cavid hocamın bu anlamlı gününü geç de olsa tebrik ederim.
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR