yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,000 Tepkime Puanı 6,054 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Kas 2024 #1 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun!... Ben öğrencileri öğretmen olmuş bir öğretmenim artık. Meslekte 19. Yılım... Bu güzel gün bana da kutlu olsun!...
24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun!... Ben öğrencileri öğretmen olmuş bir öğretmenim artık. Meslekte 19. Yılım... Bu güzel gün bana da kutlu olsun!...
D dolaşıyorum Kamp II Mesajlar 216 Tepkime Puanı 104 24 Kas 2024 #2 yugun' Alıntı: 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun!... Ben öğrencileri öğretmen olmuş bir öğretmenim artık. Meslekte 19. Yılım... Bu güzel gün bana da kutlu olsun!... Genişletmek için tıkla ... Kutlarım
yugun' Alıntı: 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun!... Ben öğrencileri öğretmen olmuş bir öğretmenim artık. Meslekte 19. Yılım... Bu güzel gün bana da kutlu olsun!... Genişletmek için tıkla ... Kutlarım
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,000 Tepkime Puanı 6,054 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Kas 2024 #3 dolaşıyorum' Alıntı: Kutlarım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,000 Tepkime Puanı 6,054 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 Kas 2024 #4 Sevgili moderasyon, Bu başlığı yanlışlıkla çok kereler açmışım. Diğer boş olan başlıkları silerseniz sevinirim. Sevgilerle...
Sevgili moderasyon, Bu başlığı yanlışlıkla çok kereler açmışım. Diğer boş olan başlıkları silerseniz sevinirim. Sevgilerle...
bayar28 Zirve Mesajlar 1,827 Tepkime Puanı 542 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 25 Kas 2024 #5 Öğretmenler gününüz kutlu olsun Yücel bey hocam
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,000 Tepkime Puanı 6,054 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 25 Kas 2024 #6 bayar28' Alıntı: Öğretmenler gününüz kutlu olsun Yücel bey hocam Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler... Selamlar.
bayar28' Alıntı: Öğretmenler gününüz kutlu olsun Yücel bey hocam Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler... Selamlar.