Offroad

Ynt: Offroad

guney_34' Alıntı:
Oguzhan araba kuruyunca düzeldi bişi kalmadı valla ama şanziman hortumunu yukarı aldircam tampon ve vinç taktırcam bide snorkel taktiricam

ıslandığında vites mi yükseltmedi?

Etiketler

Aynen yükselmedi geç yükseldi baya 4 e geçmedi falan sapitti

freelander99' Alıntı:
ıslandığında vites mi yükseltmedi?
Evet ustam Lopezde saplandim kaldım ama fazla kalmadım suda ama yükselmedi 2 de takıldı kaldı falan

ben diorum ki sanzumanciya git aynisi bi arkadasin basina geldi sonuc 3,500 tl direk giturse bisey olmazdi ama kullandigi icin dislileride kirmis denildi.yine de uyarmasi bizden gerisi sana kalmis abim bizimki tecrubeyle sabittir ))

Cuma günü goturcem oguzhan bi baksınlar ihmale gelmez

oguzhan3434' Alıntı:
daha cok gezicez ilk seferden bitirme kendini
Dur yav ne bitirmesi daha yeni başladık cuma günü şu tamponu vinçi taktırayımda daha iyi olur en azından vinçle cekeriz

guney_34' Alıntı:
Evet ustam Lopezde saplandim kaldım ama fazla kalmadım suda ama yükselmedi 2 de takıldı kaldı falan

şanzıman ve defransiyel yağlarını kontrol ettirin, su almış olabilirler.
çerokilerin hastalığı , sensör okumadığında vitesi büyütmüyor,

freelander99' Alıntı:
şanzıman ve defransiyel yağlarını kontrol ettirin, su almış olabilirler.
çerokilerin hastalığı , sensör okumadığında vitesi büyütmüyor,
Evet olabilir cuma günü göstericem arabayi zaten olmazsa yağ ve filtreyi degistiririz bakalım ne çıkacak inşallah kötü bişi çıkmaz ustam

Selamlar pazar günü hudoff olarak çıkıyoruz. Ancak cumartesi de boşum araziye çıkasım diyen var mı? Cumartesiye Yandaş arıyorum

hudoff olarak ne tarafa gidiyorsunuz hocam ?

alper soykan' Alıntı:
selamlar henüz oylama aşamasında cuma kesinleşir.
selamlar hocam inşallah anadolu yakası olurda ümraniyeden katılırız bizde

Büyük ihtimalle anadolu yakası olacaktır. Siz kaç kişisiniz? Araçlar nedir? Kabaca biliyorum aslında ama sormuş olayım yinede

alper soykan' Alıntı:
Büyük ihtimalle anadolu yakası olacaktır. Siz kaç kişisiniz? Araçlar nedir? Kabaca biliyorum aslında ama sormuş olayım yinede
Bende 93 zj var arkadaşta lada niva var oda yeni katılıcak tahmi 4 veya 5 kişi oluruz sorun olmazsa ?

2 araç yani. içinde istediğin kadar kişi olsun farketmez asıl soru lastikler nedir? lastik konusu önemli çünkü bukadar yağmurdan sonra A/T lastikler çamurda iş görmeye bilir. M/T anca kurtarır.

SON KONULAR - FORUM