interprete Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz Mesajlar 299 Tepkime Puanı 49 Yer İstanbul-Ümraniye 30 Ağu 2011 #1 TH 400 tamir takımı pompa ve grup hariç full restorasyon
xkirpix Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 1 Yer BEYKOZ 2 Eyl 2011 #2 Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 75 Wagoner th 400 şanzıman restorasyonu eline sağlık teşekkür ederim orçun usta
Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 75 Wagoner th 400 şanzıman restorasyonu eline sağlık teşekkür ederim orçun usta
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 2 Eyl 2011 #3 Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 75 Wagoner th 400 şanzıman restorasyonu orçun usta telefonunuzu ezbere biliyorum artık itici olmaya başladı şu yazı k.bakmayın yazmak zorunda kaldım
Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 75 Wagoner th 400 şanzıman restorasyonu orçun usta telefonunuzu ezbere biliyorum artık itici olmaya başladı şu yazı k.bakmayın yazmak zorunda kaldım
interprete Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz Mesajlar 299 Tepkime Puanı 49 Yer İstanbul-Ümraniye 10 Şub 2016 #4 Fotoğraflar
S sakyuz Zirve Mesajlar 1,912 Tepkime Puanı 93 10 Şub 2016 #5 Kolay gelsin. Bu sitede şanzıman sorunu gerekçesi ile konu çok açılıyor. 1-2 istisna hariç açılan konular da genelde amerikan araçları hakkında. Eminim arada bir cevap verip yardımcı olmaya çalışırsanız memnun olurlar.
Kolay gelsin. Bu sitede şanzıman sorunu gerekçesi ile konu çok açılıyor. 1-2 istisna hariç açılan konular da genelde amerikan araçları hakkında. Eminim arada bir cevap verip yardımcı olmaya çalışırsanız memnun olurlar.
interprete Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz Mesajlar 299 Tepkime Puanı 49 Yer İstanbul-Ümraniye 10 Şub 2016 #6 Sadece şanzıman değil, mekanik her konuda elimizden gelen neyse yardımcı olmaya çalışırız, iyi günler.
Sadece şanzıman değil, mekanik her konuda elimizden gelen neyse yardımcı olmaya çalışırız, iyi günler.