Offroad Amaçlı Pajero için Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freeozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,720

freeozer

Yeni Üye
arkadaşlar epey bir zamandır forumu takip ediyorum sonunda bir offroad aracı yapmaya karar verdim.Araç yarış amaçlı değil ama ikinci araç olarak forumun düzenlediği bütün etaplara katılabilecek,ailece binebilinecek(en azından kliması ve hidrolik direksiyonu olacak),yakın çevre içinde seyahat edilebilecek ama öncelik arazi kabiliyetinde olacak ve düşük maliyetli olacak
Bunların hepsini birleştirdiğimde pajero mantıklı bir araç gibi geldi, tabii en önemli konu bütçe orjinal araç için 10-20 ,yapıldıktan sonrada en fazla 25
Şimdi ilgilendiğim kasalara gelince 90 veya 93 model kısa şase, 90 2,5 dizel mi ? yoksa 93 2,6 benzinli mi? Bu motorların performansı arazide yeterli oluyor mu? 93 sonrası dizeller bütçemi aşıyor
Bu araçların orjinalindeki diff kilit durumu nedir acaba?Her durumda da ön ve arkaya kilit takılacak ve min 32'' lastik takılacak, bu lastiklerle şanzuman ,diff sorunu yaşarmıyım? Lastik ebadına uygun yükseltme yapılacak, zamanla vinç vs takılacak
konuda yardımcı olabilecek pajerocuların mesajları için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Offroad Amaçlı Pajero için Yardım

konu pajero ise kısa öz tarif ile suat inanı tavsiye edebilirim 0212 270 75 85 numarası ünaldan aldım dersiniz numaranızı size seve seve yardımcı olacakt

Arkadaşlar, konu dağılmasın diye bu başlık altında sormayı uygun gördüm.
Özellikle 2.5 TD ve 2.6 benzinli seçeneklerini performans, yakıt durumu anlamında kıyaslamanız benimde kararlar almamda
etkili olacaktır.
Sevgiler.

ben bir off road yarışçısıyım sizin yazdıklarınızla yapmak istediğiniz ayrışeyler her şeyden önce can güvenliğinizi sağlamak zorundasınız daha sonra gezimi yarışmı karar vermelisiniz yarıştığınız araçla hiçbir zaman gezemezsiniz

uda4a' Alıntı:
Arkadaşlar, konu dağılmasın diye bu başlık altında sormayı uygun gördüm.
Özellikle 2.5 TD ve 2.6 benzinli seçeneklerini performans, yakıt durumu anlamında kıyaslamanız benimde kararlar almamda
etkili olacaktır.
Sevgiler.
mrb açtığınız konuyu gördüm ve bir pajerocu olarak bildiğim bir kaç şeyi paylaşmak istedim pajero dedinmi sıkıntıyı derdi unutacaksın tabi araç temizise oynanmamış iyi durumda ise 2600 cc 90 model 15 yıl kullandım araç standart haliyle çok seri değildir fakat ağır deviri 32 lastikte taksanız çok mükemmeldir dizel tavsiye etmiyorum dahada sağır bir araç çıkıyor karşımıza benzinlisini alıp lpg ile yakıt nerdeyse dizel yakıtına geliyor yarış yapmıcaksanız ve beni heryere ailemlede götürsün offroadda yapayım derseniz 2600 benzinli yeterli olacaktır bütçeniz yeterli ise 3000 cc v6 daha rahatlatıcaktır sizi defransiyel kilidi özelliğini arayın alacağınız araçta daha rahat daha konfor derseniz 3 yıldır kullandığım 3500 cc v6 pajero 1998 model 5 kapı derim 32 inç lastik le çok iyi bir performansa ulaşırsınız yan basamakları söküp araziye dalın türkiye turuna çıkın müthiş derecede konforlu bir araç takıldığınız birşey olursa yardımcı olurum selamlar ekrem aydın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri