Off-Road Yarışı Darlık Parkuru (25 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,755

duman

Kamp III
Yer
gölcük
bu hafta sonu dolu dolu geçmiş
offroad yarışının darlık barajı parkuru bitiminde vinçsiz,telsizsiz,konvoysuz,kuralsız girdiğimiz ve çıktığımız yarış parkuru ve birkaç foto :smiley: kimseye tavsiye etmiyoruz tabii ;D
parkur
parkur.jpg

araç 5,2 v8
IMG_0100.jpg

yarışta takla atan bir araç
altn.jpg

fotoğrafçı
ayak.jpg

parkurdan forolar
DSC_0253.jpg

gc9.jpg

gc8.jpg

gc7.jpg

gc6.jpg

gc5.jpg

gc4.jpg

gc3.jpg

gc2.jpg

gc1.jpg

Etiketler
cüneyt arkaya yapıştırmışsın ayı izini :smiley:

çok güzel durmuş çok beğendim

hani sisler nerde daha monte etmedinmi ?

yücel ayı izini ben yaptırmadım.ayıcıktan kaçarken oldu. :D tepede sis farı pek randıman vermez bildiğim kadarıyla lafın gelişi sis diyoruz delici ve dağıtıcı tepeye öne sis koymakta yarar var.bu hafta nereye gideceğini şaşırıp evde kalan oldu mu acaba?

duman' Alıntı:
yücel ayı izini ben yaptırmadım.ayıcıktan kaçarken oldu. :D tepede sis farı pek randıman vermez bildiğim kadarıyla lafın gelişi sis diyoruz delici ve dağıtıcı tepeye öne sis koymakta yarar var.bu hafta nereye gideceğini şaşırıp evde kalan oldu mu acaba?
cüneyt tepedeki sislerin yani spotların offroad ta vazgeçilmez olduğunu unutma
çünkü offroad yaparken öndeki sisler veya farlar taamen çamu kaplanıyor ve tek işe yarayan yukarısı oluyor

serkan bu hafta resimlerden ne kadar yukarıya çıkabildiğini görmüş bulunuyorum ;D ;D acaba görmesemiydim.hatta hemen unuttum :D çıkmacı bi arkadaş 2 adet land rover orjinal far hediye etti yanına da 2 adet kc far aldım yücel onları soruyodu çünkü hafta içi montaj yapacaktım.şehir ışıklarından uzak olduğumuz etaplarda ışığın hangi türlüsüne hayır diyebiliriz ki ?
yanıt.karşıdan gözümüze tutulmuş olanına :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.