Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TRİKESAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,020

TRİKESAN

Kamp I
Yer
KOCAELİ
resim029mx1.jpg

Etiketler

Ynt: Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim

Motor .suzukı gt 750 , 3 silindir , 2 zamanlı , 70 bg , 9000d/d.motor kullandım.5 ileri vites, su soğutmalı
Ağırlık:335 kg
Boy: 2.25
En: 1.60
Ön: 2 Arka: 1 diisk firen
Tam kilitli disransiyel
Lastikler: 22 * 11 -10

motorsiklet kendimindi yani plakalı ruhsatlıydı.cok temız ve sıfır rekdefiyeliydi.saış fiyatı şu zamanda 3bucuk 4 gibi.bende 1.750 masraf yaptım.maddi olarak bana 5.250 5.750 maliyet cıkıyor.ama motor benim olduğu icin yaparken cebimden cıkan sadece 1.750 oldu.ama motor kazalı veya yüksek model olmasıyla fiyat değişir.tabi lastiklerden dolayı fiyat çok degisir.araba lastigi kullanıldığındada fiyat çok değişir.asvalt veya drank tarzı olsa maliyet genedegisir.bu nu reklam icin yaptım.su an ticari olarak calışmalara baslıcam.istege göre özel sipariş yapıcam.verdigim rakamlarda tabi emek masrafı tabiki yok.

elinize sağlık göründüğü kadarıyla baya emek vermişssiniz..

Diferansiyel olmadığından dönusler sipinle oluyor.Lastikler mud and sand olduğundan asvalta uygun değil.Toprak ve çamurlu zeminlere uygun.Araç 160cm gibi bir genisliğe sahip olduğu için yan devrilme tehlikesi çok az.

Tebrik ederim çok başarılı. Memlekette böyle ustaların var olduğunu bilmek çok güzel. Abicim bunları yaratıyorsun ama ruhsat işi nasıl halledilyor. trafiğe çıkamadıktan sonra pek ir işe yaramaz.

Selam bende şu alttaki kırmızı makine gibi istesem tek tekeri çıkarıp lastik değişir gibi yani motorun orjinalliği bozulmadan diferansiyelli 2 teker takılabilirmi
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

200707141211_00020.jpg

F650%20Trike.jpg

F650%20trike%20(1)_small.jpg

F650%20trike%20(3).jpg

14072007.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

SON KONULAR

Geri