Merhaba Eren Bey;linke tıkladım ve rotalarınızı gördüm, siz de özen göstererek arazinin şartlarına ve hangi zamanda gidileceğine kadar belirterek ayrıntılı paylaşım yapmışsınız. Tebrik ederim..
1.) evet en büyük sorunumuz bunları hazırlamaya vakit bulmak. ben de buldukça paylaşmaya çalışacağım.Şu aralar biraz müsatim paylaşım yapabiliyorum,fırsat buldukça devam ettireceğim. Sizler de ekleyebilirsiniz, hatta link için teşekkürler, mutlaka faydalanacak arkadaşlar olacaktır.
2.) sebebinize gelirsek gerçekten çok üzüldüm. Giden arkadaşların yaptıkları çok üzücü.
Ben bu işi doğayı çok sevdiğim için yapıyorum.Aslında doğaya zehir saçan kocaman araçlarımızla doğanın içinde yol almak , tepinmek ayrı bir handikap. Bu yüzden genelde ağır offroad yapmıyorum..Çünkü arkadaşların doğaya çıktıklarında, offroad etkinliği adı altında yapılan oyunların doğaya zarar vermesine çok tanık oldum. Bu yüzden de hiç bir etkinliğe katılmıyorum. Ben hafif doğa gezileri yapıyorum. Doğayı seviyorum, az çamurdan geçmek bana zevk veriyor, kendimi çamura batırıncaya kadar uğraşıp ondan sonra oradan çıkmaya çalışmak bana çok keyif vermiyor.Bu tercih meselesi tabi..bazen aklım almıyor,2 aracın tepinerek geçtiği yerden 3. bir aracın geçemeyeceği %99 belli iken, bile bile içinde kalıp debelenmek bana pek zevk vermiyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki..Elimden geldiğince ortalıkta bulduğum pet şişe vs toplamaya çalışıyorum..İnsanlarımız hiç bir şeyin kıymetini bilmiyor,doğanın denizin kıymetini bilmiyor. Gittiği her yeri bu kadar kirletmeye meraklı başka bir ulus olduğunu düşünmüyorum. Offroad aracından peçeteyi dışarı atan adamlar gördüm, plastik bardağını dışarı atan adamlar gördüm..Ben benim gibi düşünenlerin var olduğuna inanarak sizin gibi bu paylaşımları yapıyorum, bir gün milletçe bilinçleneceğimize inanarak yorumunuz için çok teşekkür eder iyi günler dilerim...