Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,686

Hakan555

Kamp III
Yer
Çekmekoy-Çavusbası
Tum arkadaslarimiza merhaba.
Bu cumartesi gunu bir gezi planlayalim diyoruz. Araclarin yapisi tarzi ve ozelliklerine gore parkuru beraberce secebiliriz.
1. Sile bolgesi
2. Cekmekoy Polenezkoy Riva Incirbogazi civari.
3. Omerli civari
4. Kesin katilacak arkadaslarimiz olursa onlarin bildigi onculuk
Edebilecegi parkurlarida degerlendirebiliriz.
Gelirken arkadaskarimiz yanlarinda yiyecek ve iceceklerini getirecekler.
Uygun bir yerde kampimizi kurar mangalimizi yapar cayimizi iceriz.

Kurek halat v.s ekipmanlarimiz varsa yanimiza alalim.
Detaylari vakit geldikce konusuruz. Kirici olmayan bir parkur secmeye calisalimki
Katilmak isteyenler sorun yasamasin kararsiz kalmasin.

Etiketler
Sakınca yoksa biraz detay önerisi yapmak istiyorum

1- Gezimizde alkol kullanımı olmayacaktır
2- Parkur tercihimiz en zayıf araca göre belirlenecektir
3- yapılı araçlar için zaman ve parkur durumuna göre stres atmalarını sağlamak için alternatif parkur bakılabilir
4- İsteyenler ailece katılabilecektir
5- gezide saygı esastır maksat hiç bir aracın ve kalbin kırılmasına meydan vermeden tanışmayanların tanışması doğada gezmek mangal ve hoş sohpettir

Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

Arkadaşlar merhaba;

Siteye yeni üye oldum, daha önceki gezilerinizi gördüm ve aranıza katılmak istedim, cumartesi günkü planınıza beni de katarsanız sevinirim.Teşekkürler.

JUNİOR' Alıntı:
temkinli davraniyorum serkan neme lazim ;)
Yok abi aşkolsun. Temkinli davranacak bir şey yok. Bizde herşey açık. Gelmesini istemediğimizi buraya açık net yazarız.
Kırılacaksa gelmesini istemediğimiz kırılsın. Dostluk arkadaşlık önemli 3 günlük dünyada kalp kırmaya gerek yok.

kuntay' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;

Siteye yeni üye oldum, daha önceki gezilerinizi gördüm ve aranıza katılmak istedim, cumartesi günkü planınıza beni de katarsanız sevinirim.Teşekkürler.
Merhaba. Siteyede grubada hoş geldiniz.
Sizi ve tüm gelmek isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Cuma akşamına kadar buluşma yerini ve saatini buradan ilan edeceğiz takip ederseniz.
Siteye sık sık girmiyorsanız telefonum 0532 326 20 20 . Ararsanız kaydeder sms atarakta bilgilendirme yapabiliriz.

Merhabalar ben Eren Çorludan aslında uzun soluklu gezi isteyenler için Kastro,Kıyıköy ve Balkaya gezi olabilir off road için pek bir alan yok ama daha çok gezmek görmek amaçlı gelmek isteyen ve sonrada bomba yemek alabalık tesisinde yemek yenerek güzel bir gün geçirilebilir herkese iyi akşamlar...

Hakan555' Alıntı:
Yok abi aşkolsun. Temkinli davranacak bir şey yok. Bizde herşey açık. Gelmesini istemediğimizi buraya açık net yazarız.
Kırılacaksa gelmesini istemediğimiz kırılsın. Dostluk arkadaşlık önemli 3 günlük dünyada kalp kırmaya gerek yok.
tabiki ben latife yaptim zaten serkan

kuntay' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;

hoş geldiniz bir katılım listesi hazırlıyoruz kendinizi eklerseniz memnun oluruz ayrıca gezi parkuru ve başka aklınıza takılan her şey için hertürlü öneride bulunabilirsiniz, sorabilirsiniz.

erensezgin' Alıntı:
Merhabalar ben Eren Çorludan aslında uzun soluklu gezi isteyenler için Kastro,Kıyıköy ve Balkaya gezi olabilir off road için pek bir alan yok ama daha çok gezmek görmek amaçlı gelmek isteyen ve sonrada bomba yemek alabalık tesisinde yemek yenerek güzel bir gün geçirilebilir herkese iyi akşamlar...

havalar biraz ısınınca kıköy midye kastro balkaya gezilerini planlamayı düşünüyoruz ayrıca geliboluya kadar bir gezi planlamasını bu gün konuştuk görüştük talep durumumuz ve yapılabilirlik durumuna göre planlamaya çalışıcaz

Genel talep ve istekler dogrultusunda bu gezi yakin bi yerlerde olacak.
En kisa zamanda daha uzun soluklu bi gezide kastro yapicaz insallah.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
1- Ahmet Ömer Bilgün L200
2- Serkan Kahraman. Suzuki Vitara
[/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR