Obd2 Uyumlu Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sguvenc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,327

sguvenc

Kamp II
Yer
Ankara
Aracımı yeni aldığım için bir çok konuda sorularım oluyor. Öncelikle bundan önceki aracımda multimedya cihazım vardı, ve Navigasyonu çok sık ve etkin olarak kullanıyordum. Bu aracıma da takmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan cihaz önerisi olan var mı? Buna bağlı olarak da 2009 Cherokee 2.8 CRD Limited aracım OBD 2 uyumlu mudur? Uyumlu ise OBD 2 soketi nereden bulabilirim?

Etiketler
obd2
soketin yerini bilmiyorum ama obd2 olduğuna eminim. 96'dan sonra tüm GC'lerde obd2 var (başparmak)

uyumludur heralde. benim 2004 liberty aracıma obd 2 takıp kullanıyorum. direksiyonun sağ alt tarafında kalıyor bendeki

standart olarak var ama her bluetooth obd cihazı protokol olarak uymayabilir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu OBD 2 cihazını nereden tedarik edebilirim?

Evet İPhone kullanıyorum. Bildiğiniz veya önerebileceğiniz bizi üzmeyecek bir marka ve model var mı?

hepsi aynı hocam hiç farketmez. bak işte wifi uyumlu obd2 diye arat en ucuzu hangisiyse onu al. zaten hepsi 20-30 tl bandında. gerçi wifiler daha pahalı sanırım.

hepsi aynı değil işte. bazı adaptörler tüm protokolleri desteklemiyor. VGATE markalı olanlardan bakın. n11 den alırsanız iade şansınız olur.

hepsi aynı değil işte. bazı adaptörler tüm protokolleri desteklemiyor. VGATE markalı olanlardan bakın. n11 den alırsanız iade şansınız olur.
bizim araçlar için aynı demek istedim. alacağınız cihaz ford ve farklı 1-2 marka dışında hepsinde çalışır.

2 çeşit var zten 1.5 ve 2.1

1.5 daha fazla protokol detsekliyor. fordlarda mesela 2.1 çalışmıyor. ama jeeplerde alayı çalışıyor

Jeep KJ de sadece bir modeli çalıştırabilmiştim. J1850 VPW protokolü çünkü.