Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UnderWater Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,995

Etiketler
Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Youtube için Skyfire adında çok güzel bir program var şiddetle tavsiye ederim.

Program bir web tarayıcısı ama şöyle açıklayayım, bilgisayardaki Firefox programını aynen telefona entegre etmişler. Yani tüm web sitelerini direk bilgisayar gibi açıyor. Opera Mini'den falan çok daha başarılı. Flash, Java, Active X herşeyi destekliyor. iPhone telefonlarının Safari'sinden de çok daha iyi. Üstelik programın kendi DNS server'ları İngiltere'de olduğu için Youtube'a falan da rahatça girebiliyorsunuz. Banka işlerimi de bundan yapıyorum. Bu programı yükledikten sonra laptop'u yanıma almaz oldum eğer sadece internete gireceksem..

Şu adreste: www.skyfire.com
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

:smiley: Skyfire ve opera yı yüklemiştim ama telefonda youtube yüklü olupta çalıştıramadığım için bununla ilgili bilginiz olabilir düşüncesiyle sormuştum.
Yine de teşekkür ederim...
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

"youtube yüklü" derken neyi kastediyorsunuz? Youtube için bir cep programı mı var? Ben de denemek isterim..

Çünkü benim telefonum servisten geldiğinde Youtube ile ilgili herhangi birşey yoktu..
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Menü --> Medya'da,Myspace,Facebook ve Youtube var bende,ben yüklemedim ama dns ayarlarındaki değişimlerden youtube u kullanamıyorum.Sadece o facebook yerine Official Nokia Facebook yükledim.Öncekinden sonra biraz farklı geldi,sonra alıştım,hiç fena değil.Kullanışlı.

Bir de en basitinden temalar var,her temayı özellikle hafıza kartında kabul etmiyor.Telefonda donmalar oluyor.Örneğin ben 3 boyutlu ikonların olduğu temaları tercih ediyorum.Daha vurgulu oluyor.

Sizin Skyfire dışında telefonunuza kurupta memnun oluğunuz uygulamalar varsa ben de denemek isterim.Zaman zaman çeşitli uygulamalar ilk bakışta dikkatimi çekiyor ama yükleyince bakıyorum enterasan gelmiyor kaldırıyor.
 



Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Nokia Symbian'da Opera'nı Mini'sini değil de, Mobile'ını kullanmanızı tavsiye ederim. Flash desteği bildiğim kadarı ile yok.
 


Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Benim kullandığım diğer yazılımlar aslında çok değil. Garmin Mobile XT harici şunlar var:

- Google Maps: Google Earth'ün navigasyon eklenmiş hali diyelim, çok işime yarıyor
- Solitaires: Fal :smiley:
- SymTorrent: Wifi üzerinden torrent indirebiliyorsunuz. (Lost, heroes vs. dizileri bununla indiriyorum)
- eBuddy: Msn, google talk vs. açmanızı sağlıyor
- Gmail: Hergün kullanıyorum, maillerinizi okuyup cevaplayabiliyorsunuz.
- FXYard: forex programı
- Skyfire: Muazzam internet tarayıcı. Laptop'ı almaya gerek kalmıyor.
- Opera Mini: Bu da yüklü ama Skyfire kullanıyorum hep.

Tabi telefonun içine gelen quickoffice de var çok kullandığım.. Tüm bunlar her işimi görüyor bilgisayar açmama gerek kalmadan :D

Bu arada Facebook'un yazılımını da deneyeceğim, teşekkürler..
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Size opera mini den ziyade opera mobile ı önerebilirim :smiley:

Ben de nokia email kurulu,mailler için.Sanırım siz gmail'in mobile versiyonunu yüklediniz.Sizce gmail,nokia email den daha mı kullanışlı?

Bir de giriş ekranında,giriş ekranı uygulamalarından bir kaçını kaldırıncı ekrandaki onun yerini mailler dolduruyor ve mail adet olarak(1 mail) vs olarak değilde,mailin içeriği yazıyor,bunlar insana rahatsızlık veriyor,buna dair bir çözümünüz oldu mu?

Teşekkürler....
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Bilemiyorum malesef..

Opera Mobile'ı denedim. Flash ve Active X desteği var çok güzel.. Yine de Skyfire'ın yerini tutmaz zira üniversitenin ağına bağlanırken açamadı sayfaları..

Nokia'nın mail uygulamasını kullanmıyorum. Gmail çok daha pratik..
 



Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Memnuniyetiniz üzerine ben de gmail in 2.00(6) indirdim.
Gerçi yükleme bilgilerinde,etki alanı katagorisinde,güvenilmeyen üçüncü taraf yazıyor ama herkes yüklediğine göre sorun yoktur herhalde...
Menü-->Yüklemeler'de ikonu belirdi,ayarlarını yaptım.
1) Burda nasıl posta geldiğinden haberdar oluyorsunuz?Her seferinde el ile kontrol mu ediliyor yoksa otomatikman ekranda posta olduğunu haber mi veriyor?
2) Giriş ekranındaki Mesajlara girince gmail.com var,bu indirilen gmail eklentisine bağlı mı,yoksa ondan bağımsız gmail.com mu?
3) Joystick'in sağındaki e-mail tuşu ayarı için Araçlar-->Ayarlar-->Genel-->E-posta tuşu ayarı (Varsayılan ayar mı yoksa gmail.com) olarak mı ayarlıyorsunuz, indirilen gmail eklentisindeki emaillleri almak için?
 

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

garminin avrupa haritaları varmı e71 için...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,219
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst