Edirne Dağcısı
Niva gölgesi yeter
Arkadaşlar,niva'ya takılabilecek dizel motor seçenekleri nelerdir?isuzu takildığını duymuştum,bu zamanın ekonomik dizel motorlardan takabilirmiyiz?
Sizin dediğiğiniz motor bu galiba boyut olarak nivanın motoru ile aynı boyutta hatta şarj dinamosu yerleri motor takoz yerleri bile aynı gözüküyor.Bende motorun resimi vardı bulursam eklerimconker' Alıntı:dizel biryana daha güçlü bir motor arazide çok işe yarıyacaktır fıat 2000'den bahsediliyor adapte etmekte sorun yaşanırmı aceba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
aracınıza varsa aynı markanın dizel versiyonunu uygulayabiliyosunuz tabiki birtakım yasal prosüdürleri geçmek şartıylawastiee' Alıntı:"dizel üretim olmadığı için çevrilemez" denmiş. lada nivaların türkiyeye ithal etmeseler de 1.9 peugeot dizel motorlu versiyonları var fabrika çıkışı
mevzuata göre; "türkiyede satışının varsa" mı çevrilebiliniyor, "üretici ürettiyse" mi, yoksa "benzinli araç dizele dizel araç benzinliye çevrilemez" gibi bir şey mi geçerli? sanırım defender'ları dizelden benzine geçirmek için otokardan "dizeli artık üretilmiyor, bu yüzden mecburuz" gibi bir belge alıyorlardı (dizelden benzine değil tersi de olabilir, hatta defender bile olmayabilir, hiç emin değilim ama okumuştum bir yerlerde bu tarz bir şey )
Dediğiniz doğru.kaptan10' Alıntı:aracınıza varsa aynı markanın dizel versiyonunu uygulayabiliyosunuz tabiki birtakım yasal prosüdürleri geçmek şartıyla
bu yasal prosüdürlerden bahsedilmişti topiklerde
mysteriousman' Alıntı:mesela benzinli bi choreke 4,7 motoru taksak ne gibi sorunlarla karşılaşırız sizce buna ruhsatta dahil ???
fbmy' Alıntı:;D ;D Sorunları yazmaya kalksak sayfa yetmez...